2014-02-23 20:56:05
Φωτογραφία για Ανοικτή Πρόσκληση Σε έκτακτη συγκέντρωση - σύγκλιση του Συνδικάτου Επαγγελματιών Περιπτερούχων Καπνοπωλών & Ψιλικών Ειδών Ν. Αττικής
Αξιότιμοι κ.κα

Σας προσκαλούμε στην Έκτακτη Σύγκλιση – συγκέντρωση του... Συνδικάτου Επαγγελματιών Περιπτερούχων Καπνοπωλών & Ψιλικών Ειδών Ν. Αττικής που θα γίνει στην αίθουσα Αίγλη Ζαππείου τη Δευτέρα 24/02/2014 και ώρα 18:00.

Ενόψει της πρωτοβουλίας τωνΚοινοβουλευτικών Κομμάτων, για κατάθεση εντός Μαρτίου νέου νομοσχεδίου που θα κατοχυρώνει τα ποσοστά Λιανεμπορίου αλλά και θα επιλύει χρόνια Θεσμικά προβλήματα, καλούνται για να ενημερωθούν όλοι οι συναλλασσόμενοι φορείς με τη Μικρή Λιανική.

Λιανεμπόριο Περιπτερούχων – Καπνοπωλών και Ψιλικών Ειδών, Προμηθευτές – Χονδρέμποροι Καπνικών, Καπνοβιομηχανίες, Συναλλασσόμενες Εταιρείες, ΕΣΗΕΑ, ΕΗΕΑ, Εταιρείες Κινητής Τηλεφωνίας, Πρακτορεία Διανομής Τύπου, Ομοσπονδίες και Σωματεία Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου, Επιμελητήρια,ΚΕΔΕ, Περιφέρειες, Συνδικαλιστικές Οργανώσεις κλπ.

Στην συγκεκριμένη κλαδική συγκέντρωση οι Εκπρόσωποι των Κομμάτων που έχουν προσκληθεί, θα τοποθετηθούν και θα ενημερώσουν δημόσια όλους τους εμπλεκόμενους φορείς με τον Κλάδο μας.

Επίσης, για την κάλυψη της συγκεκριμένης εκδήλωσης, έχουν καλεστεί όλα τα ΜΜΕ.

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση,

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ
synpeka.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Οι Προφητείες του Alois Irlmaier
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Οι Προφητείες του Alois Irlmaier
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ