2014-02-25 15:00:22
Φωτογραφία για Έρχονται και στην Πάτρα καταστήματα second hand
Μετά τα καταστήματα με donuts, hot dog και καφέδες σε τιμές... κόστους, που κατέκλυσαν τις γειτονιές, σειρά τώρα παίρνουν τα μαγαζιά «second hand». Μπορεί σαν ιδέα να μην είναι καινούρια, ωστόσο όσον αφορά στην Ελλάδα η οικονομική κρίση φαίνεται πως διαμόρφωσε το κατάλληλο περιβάλλον για να «ανθίσουν» τέτοιου είδους εγχειρήματα.

Στα καταστήματα «second hand», που στο εξωτερικό υπάρχουν εδώ και δεκαετίες, θα βρει κανείς από ρούχα και παπούτσια, μέχρι βιβλία, cd και ό, τι άλλο μπορεί να φανταστεί. Μάλιστα, αν ψάξει καλά μπορεί να βρει ακόμη και κρυμμένους «θησαυρούς», όπως vintage αντικείμενα, συσκευές και ενδύματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν απευθύνονται μόνο σε οικονομικά αδύναμους πελάτες, αλλά σε όλα τα βαλάντια. Από τους φοιτητές που θέλουν να ψωνίσουν οικονομικά μέχρι αυτούς που αγαπούν τα vintage ρούχα και τους συλλέκτες παλαιών αντικειμένων. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην Πάτρα λειτουργούσε κατάστημα second hand στην Ανω Πόλη (προ κρίσης). Πληροφορίες όμως αναφέρουν ότι μετά την Αθήνα το φαινόμενο θα επεκταθεί και στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Πηγές: newpost-dete
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ