2014-02-25 20:08:09
Φωτογραφία για Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας από το club ford Hellas
Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του clubford Hellas στις εγκαταστάσεις της Ford Σφακιανάκης ΑΕΒΕ (Λεωφ.Κηφισού 36 & Παπακυριαζή, Περιστέρι), σηματοδοτώντας την έναρξη εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων στο πλαίσιο του εορτασμού της 15ετούς πλέον παρουσίας του club!

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας είναι, παραδοσιακά, η μεγαλύτερη συγκέντρωση των μελών του CFH, παλιών και νέων, όπου μαζί με τις οικογένειές τους περνάνε μερικές στιγμές ξεγνοιασιάς και (συνήθως) δίνεται κι η δυνατότητα να "χαζέψουν" και μερικά καινούργια αυτοκίνητα από την γκάμα της Ford.

Φέτος, εκτός των πενήντα και πλέον μελών του club, για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στην ιστορία της γιορτής αυτής, παρευρέθη και ο Πρόεδρος της Ford Motor Hellas κος Νίκος Νοταράς, ενώ δεν έλειψε και ο Γεν. Διευθυντής της Ford Σφακιανάκης, κος Διονύσης Παναγόπουλος.

Κλείνωντας αναφέρουμε κάτι που τονίστηκε τόσο από τα μέλη του club όσο και από τους προαναφερθέντες: Αν η Ford Motor Hellas είναι το "μυαλό" της μαμάς Ford στην Ελλάδα, αυτό το club αποτελώντας το αντιπροσωπευτικότερο κομμάτι φίλων και ιδιοκτητών του μπλε οβάλ είναι η "καρδιά" της Περισσότερα για το clubford Hellas θα βρείτε εδώ

Δείτε τις φωτογραφίες
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΞΑΝΑ ΕΚΤΟΣ Ο ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΞΑΝΑ ΕΚΤΟΣ Ο ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ