2014-03-01 08:00:22
Φωτογραφία για Μαρί Κυριακού: «Τον άνθρωπο που είχα και έχω πρότυπο στη ζωή μου τον παντρεύτηκα»
Συνέντευξη στο περιοδικό “Εγω” παραχώρησε η Μαρί Κυριακού η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον σύζυγο της Μίνωα Κυριακού.

"Τον άνθρωπο που είχα και έχω πρότυπο στη ζωή μου τον παντρεύτηκα", τόνισε στο εβδομαδιαίο περιοδικό για τον σύζυγό της όταν ερωτήθηκε από τον δημοσιογράφο αν υπήρξε κάποιος άνθρωπος στην ζωή της που τον είχε ως πρότυπο.

Η Μαρί Κυριακού ακόμη τόνισε: "Θα ήμουν αχάριστη εάν έλεγα ότι μου λείπει κάτι" και συμπλήρωσε πως αν θα έβαζε ένα τίτλο στην ζωή της αυτός θα ήταν: "«Τα όνειρα μου έχουν πλάκα!» Πιστεύω ότι εάν κάνεις όνειρα, όσο τρελά κι αν είναι, κάποια στιγμή πραγματοποιούνται!"

Η ίδια μίλησε και για την νέα εκπομπή που παρουσιάζει στο WEB TV του ΑΝΤ1 και είπε: "Παρουσιάζω ήδη μια άλλη εκπομπή, στα δορυφορικά κανάλια του ΑΝΤΙ .Έχει τίτλο «Μια φορά κι έναν καιρό...» και διαβάζω παραμύθια Ελλήνων συγγραφέων για τα Ελληνόπουλα που ζουν στο εξωτερικό. Μάλιστα υπάρχει και ένα ειδικό ένθετο με τίτλο «Πες μου το παραμύθι σου», όπου διαβάζω ιστορίες που έχουν γράψει τα ίδια τα παιδιά, από όλο τον κόσμο».

Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ