2014-03-02 09:51:14
Φωτογραφία για Ακόμα ένα βήμα προς τον γκρεμό για τον Άρη
Για ακόμα ένα παιχνίδι στην έδρα του ο Άρης δεν κατάφερε να νικήσει. Έμεινε στο 0-0 με τον καλύτερο του ΟΦΗ και βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στον υποβιβασμό.

Ματς με καλό ρυθμό αλλά λίγες φάσεις διεξήχθη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” ανάμεσα στον Άρη και τον ΟΦΗ. Οι γηπεδούχοι που ουσιαστικά έπαιζαν την επιβίωση τους, μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και έχασαν δύο σημαντικές ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά. Αρχικά, στο 4΄ο Τάτος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 8΄ο Κουσίδης από εξαιρετική θέση σούταρε μόλις άουτ.

Ο ΟΦΗ ισορρόπησε σταδιακά και έφτασε κοντά στο γκολ όταν στο 20ο λεπτό ο Διούδης έδιωξε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Μακρή. Τελευταία καλή φάση του πρώτου ημιχρόνου ήταν στο 44΄ όταν το γυριστό του Τσιάρα έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Στο δεύτερο μέρος οι Κρητικοί μπήκαν καλύτερα, αλλά έπεσαν πάνω στον εξαιρετικό Διούδη ο οποίος είπε “όχι” στον Ζε Εντουάρντο στο 48΄, στον Κουτσιανικούλη στο 57΄ και στον Παπάζογλου στο 61΄.


Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, ο Άρης προσπάθησε να φτάσει στο γκολ, αλλά ο ΟΦΗ αμύνθηκε καλά και κατάφερε να πάρει τον βαθμό, αφήνοντας ουσιαστικά τους γηπεδούχους με ελάχιστες ελπίδες παραμονής.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άρης: Διούδης, Κύργιας, Γιαννίτσης, Οικονομόπουλος (68’ Ηρακλής), Τάτος, Αγγελούδης, Τσουμάνης, Βαγγέλη, Μανιάς, Κουσίδης (79’ Ρένια), Τσιάρας (46’ Σουνάς)

ΟΦΗ: Φερνάντεζ, Τριποτσέρης, Ζόρο, Μπανούσης (90’ Νούνιες), Δαμιανάκης, Κουτσιανικούλης (78’ Ροβίθης), Ντουντού (56’ Κάλαϊτζιτς), Ζε Εντουάρντο, Μακρής, Μιλιάζες, Παπάζογλου. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ