2014-03-02 09:40:52
Φωτογραφία για ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ... ΣΤΟ ΣΕΦ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού τρέχουν και χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει για το Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες του.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης επέστρεψαν χθες (01/03) από την Κωνσταντινούπολη, μετά τον προχθεσινοβραδινό (28/02) αγώνα τους με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στην «Ulker Sports Arena» για το Top 16 της Ευρωλίγκας, και χωρίς ίχνος καθυστέρησης μετέβησαν στο ΣΕΦ για προπόνηση. Εξάλλου, τη Δευτέρα (03/03, 17.00) τους περιμένει νέα εκτός έδρας αναμέτρηση, στο κλειστό της Περιβόλας κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών για την 20ή αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ. Η προετοιμασία τους ξεκίνησε χθες, με τον Έλληνα τεχνικό να μην έχει στη διάθεσή του το Βασίλη Σπανούλη.

Αντίθετα, κανονικά στις υπηρεσίες του τέθηκε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Γκιόργκι Σερμαντίνι, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα από την Πέμπτη (27/02), αλλά δεν είχε προλάβει να έχει επαφή με τους νέους συμπαίκτες του και την τεχνική ηγεσία.

Η αναχώρηση της αποστολής των ερυθρόλευκων για την αχαϊκή πρωτεύουσα είναι προγραμματισμένη για σήμερα (02/03), ενώ η επιστροφή θα γίνει αμέσως μετά την ολοκλήρωση του ματς, το βράδυ της Δευτέρας (03/03).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ