2014-03-02 11:23:20
Φωτογραφία για Bαριές κατηγορίες για Ερντογάν από την αντιπολίτευση
Μύδρους κατά του τούρκου πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ εξαπέλυσε ο αρχηγός του Λαϊκού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Τσανάκαλε Αναφερόμενος στις επίμαχες τηλεφωνικές συνομιλίες μεταξύ του Ερντογάν και του γιου του που διέρρευσαν στο διαδίκτυο, ο Κιλιτσντάρογλου χαρακτήρισε τον τούρκο πρωθυπουργό «πρόσωπο» δίνοντας έμφαση στην απόφαση του κόμματός του να μην τον αποκαλεί «πρωθυπουργό ή κύριο» μετά τις κατηγορίες για διαφθορά και δωροδοκία που ήρθαν στο φως.

«Δεν εργάζεται για σας (το λαό), αλλά για την τσέπη του. Δεν θα τον αποκαλέσω ξανά "πρωθυπουργό". Είναι αρχικλέφτης», δήλωσε ο αρχηγός της αντιπολίτευσης, κατηγορώντας τον Ερντογάν ότι «καταλήστεψε την Τουρκία και το λαό της», ενώ κάλεσε τους πολίτες που είχαν ψηφίσει το ΑΚΡ να «δουν τα γεγονότα».

Από την πλευρά του ο Ερντογάν χαρακτήρισε «προσπάθεια σπίλωσης της οικογένειας του» την υποκλοπή συνομιλιών του γιου του. «Παρακολουθούσαν παράνομα και τις συνομιλίες του γιου μου. Ρίξτε λάσπη, να του μείνει η ρετσινιά. Από πού έχεις αυτό το δικαίωμα;» είπε ο Τούρκος πρωθυπουργός σε ομιλία του απευθυνόμενος στον Γκιουλέν.


Νέες διαδηλώσεις

Εν τω μεταξύ σε πεδίο μάχης μετατράπηκαν για μία ακόμη φορά οι δρόμοι της Άγκυρας και της Κωνσταντινούπολης με τους αστυνομικούς να κάνουν χρήση δακρυγόνων και αντλιών νερού κατά των τούρκων αντικυβερνητικών διαδηλωτών που ζητούν την παραίτηση του τούρκου πρωθυπουργού.

Αρκετοί από τους διαδηλωτές συνελήφθησαν από μυστικούς αστυνομικούς οι οποίοι όπως μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης τους φωτογράφιζαν επί τόπου.

Νωρίτερα πολίτες είχαν βγει στους δρόμους τις Άγκυρας μοιράζοντας ψεύτικα χαρτονομίσματα του ευρώ. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ