2014-03-02 12:34:54
Φωτογραφία για ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Ομιλία του Γιάννη Αναστασίου δεν είχε η χθεσινή προπόνηση του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Μόνο μία φράση θεώρησε αρκετή να πει προς τους παίκτες του ο προπονητής των «πράσινων».

«Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε», είπε ο Έλληνας τεχνικός.

Φράση διπλής ανάγνωσης. Από τη μία πλευρά ο Αναστασίου έχει «ξεκοκαλίσει» σε ανάλυση τον Ολυμπιακό και τον έχει παρουσιάσει στους παίκτες του, επομένως γνωρίζουν άριστα το πλάνο για να φτάσουν στο στόχο τους. Από την άλλη ο Αναστασίου δουλεύει πολύ και στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του γιατί γνωρίζει καλά ότι ένα παιχνίδι «αιωνίων» είναι ματς ειδικών συνθηκών πάντοτε. Προσπαθεί, λοιπόν, να «φτιάξει» τους παίκτες.

Στο αγωνιστικό σκέλος ο Αναστασίου καταλήγει σε πλάνο με Μπεργκ στην κορυφή της επίθεσης και πιθανώς χωρίς παρτενέρ. Υπήρξε μία σκέψη στο μυαλό του Αναστασίου αλλά απ’ ό,τι φαίνεται δεν θα την εφαρμόσει. Να ξεκινήσει τον Μλάντεν Πέτριτς! Ο Κροάτης επιθετικός θέλει όσο τίποτα άλλο να παίξει στο ματς γιατί στο «Καραϊσκάκης» θα βρίσκεται ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κροατίας, Νίκο Κόβατς. Τελικά ο Αναστασίου θα τον κρατήσει δίπλα του στον πάγκο, όπως όλα δείχνουν.

Στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν οι Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Λαγός, Πράνιτς, Ζέκα, Αμπέντ, Ατζαγκούν, Μπεργκ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ