2014-03-02 14:30:51
Φωτογραφία για Διαρροή αποκαλύπτει την χρήση φωτογραφιών στα πλακίδια των Windows Phone 8.1
Εάν διαθέτετε συσκευή με Windows Phone και έχετε βαρεθεί την χρήση κάποιος μονότονης απόχρωσης στα πλακίδια της κεντρικής οθόνης του γνωστού mobile λειτουργικού συστήματος, ελπίζοντας πως κάποια στιγμή η Microsoft θα δώσει και περαιτέρω δυνατότητες παραμετροποίησης, τότε τα παρακάτω σας αφορούν άμεσα.

Τι θα λέγατε λοιπόν για wallpaper πάνω στα tiles; Η χρήση wallpaper στην homescreen των επερχόμενων Windows Phone 8.1, είναι κάτι που είχαμε μάθει για πρώτη φορά πριν από μερικές ημέρες. Πριν από λίγη ώρα όμως, ήρθε στη δημοσιότητα η πρώτη φωτογραφία που παρουσιάζει το πως ακριβώς θα δείχνει αυτό, αποδεικτικό στοιχεία που επιβεβαίωσε και ο Tom Warren από τη γνωστή ιστοσελίδα The Verge.

Σε συνδυασμό και με το screenshot που δείχνει τις ρυθμίσεις του theme της κεντρικής οθόνης, φαίνεται πως οι χρήστες θα μπορούν να επιλέξουν κάποια φωτογραφία η οποία θα κάνει την εμφάνιση της πάνω στα πλακίδια
. Αυτό δείχνει πως θα γίνεται πάνω και όχι πίσω από αυτά, με την φωτογραφία να «σπάει» σε κομμάτια και να μοιράζεται ανάλογα με τα tiles που έχει στην κεντρική οθόνη του κινητού του ο χρήστης και την τοποθέτηση αυτών. Θα πρέπει να υπογραμμιστεί πως η συγκεκριμένη λειτουργία θα είναι προαιρετική και πως θα υπάρχουν πλακίδια τα οποία δεν θα μπορούν να κάνουν χρήση εικόνας, Φυσικά, θα συνεχίσει να δίνεται και η δυνατότητα χρήσης χρωμάτων, όπως συμβαίνει μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με προηγούμενες πληροφορίες, η Microsoft, πέρα από τα customized backgrounds, πειραματίζεται και με την ύπαρξη διαφάνειας πάνω στα πλακίδια αλλά και με την χρήση skins σε αυτά, αν και δεν έχει ξεκαθαριστεί τι θα είναι διαθέσιμο στην τελική έκδοση των Windows Phone 8.1 και με ποιόν τρόπο. Πάντως, πολύ πρόσφατα, η εταιρεία έδωσε παρόμοια δυνατότητα παραμετροποίησης και στα tablets και PCs που τρέχουν Windows 8.1, οπότε ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν φαντάζει απίθανο.

Τα Windows Phone 8.1 αναμένεται να κάνουν την εμφάνιση τους στην έκθεση Build, στις 2 Απριλίου.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ