2014-03-02 15:01:51
Φωτογραφία για Video: Ερχεται ο αντίπαλος της X4 απο την Volvo
Μπορεί οι Γερμανοί να ετοιμάζονται για την πρεμιέρα της νέας Χ4 στη Γενεύη, αυτή την εβδομάδα, όμως οι Σουηδοί διακριτικά ετοιμάζουν τον αντίπαλό της...

Διαδεχόμενο το Concept Coupe, το XC Coupe Αντιπροσωπεύει το δεύτερο «δείγμα» της νέας σχεδιαστικής φιλοσοφίας της μάρκας (εκ των τριών που έχουν προαναγγείλει οι Σουηδοί).

Βασίζεται στη νέα πλατφόρμα μεταβλητής αρχιτεκτονικής (SPA) της Volvo που για τη δομική της κατασκευή χρησιμοποιείται χάλυβας υπέρ-υψηλής αντοχής. Αυτή προσφέρει υψηλό βαθμό ευελιξίας, οικονομία κλίμακας και ιδανική βάση για διαφορετικά μεταξύ τους μοντέλα, ενώ φέρει τη σφραγίδα του Thomas Ingenlath, Αντιπροέδρου και επικεφαλής του τμήματος σχεδίασης στη σουηδική μάρκα.

Όπως χαρακτηριστικά αυτός αναφέρει: «Όσοι αγαπούν τα δυναμικά αθλήματα αποζητούν έντονες συγκινήσεις και συνεχώς νέες προκλήσεις. Για το λόγο αυτό έχουν μάθει να βασίζονται σε κορυφαίο σπορ εξοπλισμό, που προσφέρει παράλληλα ελευθερία και προστασία. Αυτό το lifestyle εκφράζει το Volvo Concept XC Coupé, που συνδυάζει εκλεπτυσμένο design με την υπόσχεση να σε οδηγήσει στον κόσμο της περιπέτειας αλλά και να σε φέρει πίσω, με ασφάλεια».
πηγη
pestanea
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ