2014-03-02 21:34:45
Φωτογραφία για ΖΟΡΙΣΤΗΚΕ ΑΛΛΑ... ΕΔΕΙΞΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΕΝΟΨΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Η ΑΡΜΑΝΙ
Η Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο τα βρήκε... "σκούρα" κόντρα στη Βενέτσια, αλλά μετά το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε την αντεπίθεσή της και πανηγύρισε τελικά τη νίκη με 91-82 και έτσι θα έρθει με... αέρα στο ΣΕΦ για την αναμέτρηση της Ευρωλίγκας κόντρα στον Ολυμπιακό.

Στον ύπνο έπιασαν τους παίκτες της Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο, εκείνοι της Βενέτσια, μιας και οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν την πρώτη περίοδο, έχοντας προβάδισμα 12 πόντων και το ταμπλό να δείχνει 16-28. Στη δεύτερη περίοδο, οι παίκτες του Λούκα Μπάνκι, ανέβασαν στροφές στην επίθεση και παράλληλα έκλεισαν την άμυνά τους και το αποτέλεσμα ήταν στο τέλος του ημιχρόνου να έχουν μειώσει σε 44-46. Μετά την ανάπαυλα, η υπεροχή της Μιλάνο συνεχίστηκε, καθώς οι γηπεδούχοι όχι μόνο κατάφεραν να μειώσουν και άλλο, αλλά έκλεισαν την περιόδο έχοντας εκείνοι το προβάδισμα στο σκορ με 70-60. Στην τελευταία περίοδο, η Βενέτσια ανέβασε στροφές αλλά στο 38ο λεπτό, η Μιλάνο ήταν μπροστά με 82-76. Η Μιλάνο έφτασε τελικά στην επικράτηση με 91-82.

Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Λούκα Μπάνκι ήταν o Nτάνιελ Χάκετ με 19 πόντους και τον ακολούθησαν οι Τζεντίλε και Σάουμερλς με 16 και 14 πόντους αντίστοιχα. Από την Βενέτσια ξεχώρισε ο Λινχάρτ με 20 πόντους
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ