2014-03-02 22:25:13
Φωτογραφία για «Τρίποντο» διά ποδός… Ντε Μπλάσις για τον Αστέρα
Ένα γκολ έφτανε και… περίσσευε στον Αστέρα Τρίπολης, ώστε να επικρατήσει με 1-0 την Κυριακή του Πανθρακικού, καταφέρνοντας έτσι να διατηρήσει το εντός έδρας αήττητο στο φετινό πρωτάθλημα της Super League.

Το συγκρότημα του Στάικου Βεργέτη έφτασε στην κατάκτηση της 9ης νίκης του στο «Θ. Κολοκοτρώνης» χάρη στο τέρμα του Ντε Μπλάσις στο 54ο λεπτό.

ΤΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ο Πανθρακικός φάνηκε ιδιαίτερα απειλητικός στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου, διάστημα κατά το οποίο έφτασε πολύ κοντά στην επίτευξη ενός γκολ.

Στο 40` ο Καθάριος πήρε την μπάλα λίγο μέσα στην περιοχή, σούταρε με το αριστερό, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ από το δεξί δοκάρι, ενώ τρία λεπτά αργότερα το σουτ του Μακρυδημήτρη από καλή θέση έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι, η οποία στη συνέχεια κατέληξε άουτ.

Οι γηπεδούχοι αποφάσισαν να πάρουν τα «ηνία» του αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο και στο 54` ευτύχησαν να μπουν στη θέση του οδηγού στο σκορ.


Ο Ουσέρο πάτησε ωραία την μπάλα για τον Καράσκο, αυτός έβγαλε σέντρα στην περιοχή του Πανθρακικού και ο Ντε Μπλάσις με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0 για τους Αρκάδες.

Στο 76` ο Χασομέρης βρέθηκε με καλές προϋποθέσεις στην περιοχή του Αστέρα, όμως δεν «έπιασε» την κεφαλιά όπως θα ήθελε, με αποτέλεσμα να παραμείνει το «μηδέν» για την εστία των γηπεδούχων.

Κίτρινες: Γκόιαν, Ουσέρο - Παπαγεωργίου, Μπεν Σαμπάτ, Εμπόου

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Μπαντής, Τσαμπούρης, Παπαχρήστος, Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Ουσέρο, Εντό, Μουνάφο (79` Κουρμπέλης), Ντελγκάδο (46` Μπαράλες), Ντε Μπλάσις, Καράσκο (69` Ναβάρο).

Πανθρακικός (Άκης Μάντζιος): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Χρήστου (86` Μπαϊκαρά), Σαμπάτ, Ντιόγκο, Μακρυδημήτρης, Ρομέου, Εμπόου, Τζανής, Καθάριος (73` Μολίνα), Ιγκόρ (29` Χασομέρης).

Μπάμπης Παπαφιλιππάκης
notosspor
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ