2014-03-02 22:28:29
Φωτογραφία για Ήταν... Ατρόμητος και στο Αγρίνιο
Ο Ατρομητος έγινε η πρώτη ομάδα που κατάφερε να παραβιάσει την έδρα του Παναιτωλικού, η οποία έμοιαζε με απόρθητο φρούριο μέχρι σήμερα.

Η ομάδα του Παράσχου επιβλήθηκε με 3-1 των «καναρινιών» στο Αγρίνιο και έπιασε στη δεύτερη θέση, τον ΠΑΟΚ, ο οποίος στραβοπάτησε (2-2) στην έδρα του Εργοτέλη.

Τα γκολ των Περιστεριωτών τα πέτυχαν οι Παπαδόπουλος (8΄, 80΄) και Μπρίτο (64΄), ενώ για τους γηπεδούχους είχε μειώσει στο 56΄ ο Μπόγοβιτς.

Οι γηπεδούχοι έπαιξαν μονότερμα τον Ατρόμητο στο σημερινό παιχνίδι, ωστόσο ο Τσενάμο κατέβασε τα... ρολά και έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του κόντρα στη ροή του αγώνα να πάρει τη νίκη.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στην πρώτη αντεπίθεση των φιλοξενουμένων στον αγώνα, μόλις στο 8ο λεπτό, ήρθε το γκολ. Ναπολεόνι και Παπαδόπουλος συνεργάστηκαν άψογα και ο δεύτερος, με... καραμπόλες και τη βοήθεια του Ράφαελ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παναιτωλικού από το ύψος του πέναλτι, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του Περιστερίου.


Ο επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων μέχρι την ανάπαυλα του πρώτου ημιχρόνου δεν έφερε κάποιο γκολ, παρά μόνο ευκαιρίες. Στο 39΄ η κεφαλιά του Μπόγιοβιτς πέρασε λίγο έξω, ενώ στο 43΄ το μακρινό σουτ του Τζούνιορ το μπλόκαρε με υπερπροσπάθεια ο Τσενάμο.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου συνέχισε να δημιουργεί κινδύνους για την εστία του Ατρομήτου και σε δύο περιπτώσεις θα μπορούσε να είχε φτάσει στην ισοφάριση. Με την έναρξη του β΄ ημιχρόνου, το σουτ του Νταλμά απέκρουσε ο Τσενάμο, ενώ στο 52΄ ο γκολκίπερ των φιλοξενουμένων είπε και πάλι όχι στο μακρινό σουτ του Καμαρά. Η υπεροχή του Παναιτωλικού μεταφράστηκε σε γκολ στο 56΄.

Ο Καμαρά σούταρε μέσα από την περιοχή, με τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου να διώχνει, αλλά ο Μπόγιοβιτς πήρε το «ριμπάουντ» και ισοφάρισε. Η απόλυτη ανατροπή λίγο έλειψε να γίνει στο 61΄.

Ο Μπακάκης σέντραρε από τα δεξιά και ο Μπόγιοβιτς έπιασε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, με τον Τσενάμο να κάνει νέα εκπληκτική επέμβαση. Αντ' αυτού και κόντρα στη ροή του αγώνα, ήρθε το δεύτερο γκολ των φιλοξενουμένων.

Στο 64ο λεπτό, από το βολέ του Τσενάμο, η μπάλα κατέληξε στον Μπρίτο, που έκανε το 1-2, με την άμυνα των γηπεδούχων να πιάνεται στον... ύπνο! Το κερασάκι στην εντυπωσιακή νίκη του Ατρομήτου το έβαλε ο Παπαδόπουλος με πλασέ στο 80ό λεπτό, διαμορφώνοντας παράλληλα και το τελικό 1-3.

Κίτρινες: Καμαρά - Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Ανίν, Κούσας, Μελισσάς, Μπακάκης, Γοδόι, Τζούνιορ (70΄ Σφακιανάκης), Θεοδωρίδης (40΄ Νταλμά, 73΄ Γκάλο), Μαρτίνες, Καμαρά, Μπόγιοβιτς.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Νάστος, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Δημούτσος, Πίτου Γκαρσία, Μπρίτο (79΄ Γεωργίου), Ναπολεόνι (46΄ Μπάλλας), Παπαδόπουλος, Καραμάνος (65΄ Φάμπιο).
zougla
notosspor
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ