2014-03-03 04:38:12
Φωτογραφία για Ο καθένας πρέπει να αναλάβει την ευθύνη του πριν μιλήσει για τα λάθη των άλλων
Απογοητευμένος από την εμφάνιση της ομάδας του και τα πολλά λάθη που οδήγησαν τον ΠΑΟΚ στην ισοπαλία με τον Εργοτέλη, εμφανίστηκε ο Χουμπ Στέφενς, μετά το 2-2 με τους Κρητικούς.

ια τον αγώνα: «Είναι απίστευτο. Βλέποντας το παιχνίδι υπάρχουν δύο πρόσωπα του ΠΑΟΚ, ένα πριν το 2-0 και ένα μετά. Είναι απίστευτο πόσο χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, πόσο τεμπέλικα αντιμετωπίσαμε τον αγώνα, πώς χτίσαμε την αυτοπεποίθηση του Εργοτέλη και πώς ξεχάσαμε ότι τα παιχνίδια δεν τελειώνουν στο 47΄. Οι ίδιοι παίκτες που έπαιξαν καλά και έδωσαν το προβάδισμα με 0-2, οι ίδιοι παίκτες έκαναν τα λάθη στη συνέχεια. Το λογικό είναι όταν είσαι μπροστά με 0-2 να μην κάνεις τέτοιου είδους λάθη και να μην επιτρέπεις στον αντίπαλο να ελπίζει».

Για το τι πρέπει να γίνει: «Ο καθένας πρέπει να αναλάβει την ευθύνη του και να καταλάβει ποιο είναι το δικό του λάθος πριν μιλήσει για τα λάθη των άλλων. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να έχεις εκτός έδρας προβάδισμα με 0-2 και στη συνέχεια να σταματάς να παίζεις ποδόσφαιρο» «Όλη η ομάδα ευθύνεται για αυτό, αλλά από κάποιον ξεκινάει
. Επίσης κάναμε λάθη και στο πρώτο ημίχρονο. Περίμενα ότι μετά το 0-2 θα παίζαμε το ποδόσφαιρο που μας αρέσει, αλλά εμείς σταματήσαμε. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να μην είσαι συγκεντρωμένος στα 90 λεπτά και να δέχεσαι τέτοια γκολ. Δεν είναι θέμα ενός παίκτη, αλλά ολόκληρης της ομάδας» ανέφερε.

Ερωτηθείς για το αν υπάρχει χρόνος για βελτίωση, είπε: «Το ελπίζω. Θα δουλέψουμε με τους ποδοσφαιριστές. Κάποιοι θα φύγουν με τις Εθνικές τους ομάδες και θα επιστρέψουν την Πέμπτη. Είναι λίγο δύσκολη η εβδομάδα, αλλά θα δουλέψουμε όπως μπορούμε». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ