2014-03-03 13:01:47
Φωτογραφία για ΤΟ... ΜΗΝΥΜΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
Να αφήσουν πίσω τους την ήττα από τον Παναθηναϊκό και να επικεντρωθούν στη συνέχεια ζήτησε από τους παίκτες του Ολυμπιακού ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο πρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, μετά το τέλος της αναμέτρησης κατέβηκε, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, στα αποδυτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» και μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Θρύλου, δίνοντας το… σύνθημα για τη συνέχεια.

Ο διοικητικός ηγέτες των Πρωταθλητών Ελλάδας τόνισε προς τους παίκτες πως θα πρέπει άμεσα να αφήσουν στο παρελθόν την ήττα από τους «πράσινους» στο Καραϊσκάκη και να επικεντρωθούν στη συνέχεια, μια και ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Αγγλία, στον επαναληπτικό της νίκης 2-0 στο Φαληρικό γήπαεδο, ενώ βρίσκεται στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, αντιμετωπίζοντας τον ΠΑΟΚ.

Το κλίμα στα αποδυτήρια των ερυθρόλευκων ήταν σε κακή κατάσταση, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να στηρίζει την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού για την προσπάθεια που έχουν καταβάλει τη φετινή σεζόν, φέρνοντας την ομάδα στους «16» του Champions League και έχοντας σημαντικές ελπίδες για να βρεθούν στα προημιτελικά της διοργάνωσης, ενώ είναι και μέσα στους στόχους για το νταμπλ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ