2014-03-03 17:00:23
Φωτογραφία για Το ξέσπασμα της Κ. Σπυροπούλου: “Γράφονται πολλά ψέματα για ‘μένα!”
Στο μάτι του κυκλώνα βρίσκεται από πέρσι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η νεαρή παρουσιάστρια που βρίσκεται φέτος στο «Μες στην Καλή χαρά» μαζί με την Κατερίνα Καραβάτου μιλά για όλους και για όλα.

Σε συνέντευξή της στο TV Έθνος η Κωνσταντίνα μιλά για τα πρώτα της βήματα στην παρουσίαση, την Ελένη Μενεγάκη, τις κριτικές που έχουν γραφτεί και ξεσπά αναφέροντας: «Έχουν γραφτεί πολλά ψέματα για εμένα».

«Έχω δεχτεί κριτική που πραγματικά με βοήθησε να διορθώσω λάθη μου, έχω δεχτεί όμως και κριτική που θεωρώ ότι ήταν άδικη. Και να μιλήσω ειλικρινά; Τα σχόλια δεν με ενοχλούν, στενοχωριέμαι όμως όταν κάποιοι προσπαθούν να βγάλουν είδηση από το πουθενά. Έχουν γραφτεί πολλά ψέματα. Τι να κάνω; Να βγαίνω και να τα διαψεύδω; Χειρότερα είναι…»

Στην ερώτηση «αν η εξωτερική εμφάνιση ανοίγει πόρτες», απάντησε: «Η αλήθεια είναι ότι η εξωτερική εμφάνιση παίζει ρόλο στο χώρο της τηλεόρασης και γενικώς στο χώρο του θεάματος, αλλά δεν νομίζω ότι είναι το κλειδί. Δεν μπορεί από μόνη της να σου ανοίξει πόρτες».

Για τη σύγκριση με την Ελένη Μενεγάκη, εξομολογήθηκε: «Μενεγάκη είναι μόνο μια. Είναι κολακευτικό να με συγκρίνουν με ένα πρόσωπο που έχει γράψει ιστορία στην τηλεόραση, άλλωστε ποια παρουσιάστρια δεν θα αισθανόταν κολακευμένη αν την σύγκριναν με την Μενεγάκη; Μακάρι να καταφέρω τα μισά από όσα έχει καταφέρει η Ελένη».
πηγή
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ