2014-03-03 23:27:07
Φωτογραφία για O Χατζηγάκης συσχετίζει τις αντιδράσεις της τοποθέτησης Παπαθανασίου στην προεδρία των ΕΛ.ΠΕ. με τον φόβο επανόδου Καραμανλή
Ταράζει για ακόμη μια φορά τα νερά ο Σωτήρης Χατζηγάκης, με δήλωσή του αναφορικά με την τοποθέτηση του Γιάννη Παπαθανασίου, στην προεδρία των ΕΛ.ΠΕ..

Ο πρώην υπουργός, ο οποίος βρέθηκε οικογενειακώς στο Περτούλι το τριήμερο της Αποκριάς, με δήλωσή του στο trikalavoice.gr αφήνει σαφώς να εννοηθεί ότι οι αντιδράσεις για την τοποθέτηση Παπαθανασίου στην προεδρία των ΕΛ.ΠΕ. έχει να κάνει με το φόβο σε ενδεχόμενο επιστροφής του Κώστα Καραμανλή!... Κάνει σφοδρή επίθεση κατά του ΠΑΣΟΚ και των στελεχών του «το κόμμα» όπως λέει «που ευθύνεται για την εξαθλίωση των Ελλήνων και τον διεθνή διασυρμό της χώρας μας». Αναλυτικά η δήλωση του πρώην υπουργού, Σωτήρη Χατζηγάκη:

«Προ καιρού η Κυβέρνηση υπό την πίεση του ΠΑΣΟΚ υπέκυψε και αναγκάστηκε στον προκλητικό διορισμό του Παπουτσή στη διακεκριμένη θέση στην Παγκόσμια Τράπεζα. Παρά την έντονη και εύλογη δυσφορία από το σύνολο οπαδών και φίλων της για τον προκλητικό ενδοτισμό απέναντι στο ξέπνοο ΠΑΣΟΚ, η απόφαση εκείνη παρέμεινε
. Σήμερα το ΠΑΣΟΚ των Μνημονίων, του «λεφτά υπάρχουν», του «Τιτανικού» και των «διεφθαρμένων Ελλήνων», ξεσηκώθηκε με επικεφαλής τον κατ’ εξοχήν υπεύθυνο της κρίσης (Γιώργο Παπανδρέου) και τους πρώην συνεργάτες του, ότι δήθεν η Κυβέρνηση διόρισε ένα διακεκριμένο στέλεχος της Ν.Δ. στα Ελληνικά Πετρέλαια. Θράσος άραγε ή μωρία; Το κόμμα που ευθύνεται για την εξαθλίωση των Ελλήνων και τον διεθνή διασυρμό της χώρας μας, που πυροδότησε τη στιγμή του minsky, ρίχνοντας την Ελλάδα στα Τάρταρα του σπιράλ «χρέος-ελλείμματα- μεγαλύτερο χρέος», επιχειρεί να ξεπλυθεί φορτώνοντας την ευθύνη της κρίσης στους αντιπάλους του.Αποτέλεσμα της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ ήταν η Ελλάδα σήμερα να είναι καταδικασμένη και παραδομένη για πολλά χρόνια στους δανειστές.

Είναι προφανείς ο στόχος εκείνων που έπρεπε σήμερα να σιωπούν: Ο φόβος επανόδου του Κώστα Καραμανλή». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ