2014-03-04 11:27:10
Φωτογραφία για Ξανά στις κάλπες οι δικηγόροι της Αθήνας
Στο πλευρό των δοκιμαζόμενων δικηγόρων, όπως έπραξε και την προηγούμενη τριετία, υπόσχεται ο υποψήφιος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας, Γιάννης Αδαμόπουλος, λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες, για το δεύτερο γύρο.

Ο κ. Αδαμόπουλος αναφέρεται με αυτοκριτική διάθεση, στα πεπραγμένα της προηγούμενης τριετίας, υπογραμμίζει όμως και την επιτυχημένη αντιμετώπιση αντιδικηγορικών μεθοδεύσεων, αλλά και σε δράσεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας των δικηγόρων.

«Συνεχίζουμε τον αγώνα με αξιοπρέπεια, έστω κι αν αυτό μας στοίχισε. Λάβαμε το μήνυμα του πρώτου γύρου, κάνουμε την αυτοκριτική μας, αλλά συγχρόνως θέτουμε την προεκλογική αντιπαράθεση σε προγραμματική βάση. Γιατί, όπως έχουμε τονίσει, πρόγραμμα δεν είναι ούτε η πλήρης άρνηση ούτε η απλή επαγγελία της αλλαγής. Είναι η πρόταση και η εφαρμογή συγκεκριμένων λύσεων μέσα σε μια ορισμένη δυσμενή πραγματικότητα».

Αυτά υπογραμμίζει ο υποψήφιος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Γιάννης Αδαμόπουλος σε ανακοίνωση του 48 ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες του δεύτερου γύρου των εκλογών στον πρώτο επιστημονικό Σύλλογο της χώρας.

Παράλληλα, ο κ. Αδαμόπουλος, καλεί τους συναδέλφους του στις 2 και 4 Μαρτίου, να συνεχίσουν μαζί την προσπάθεια, για «τη διατήρηση των κεκτημένων, την άρση των αδικιών, την αναβάθμιση του κύρους και της καθημερινότητάς μας».
pelop.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο ΦΕΤΕΛ... ΑΝΗΣΥΧΕΙ!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο ΦΕΤΕΛ... ΑΝΗΣΥΧΕΙ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ