2014-03-04 13:56:47
Φωτογραφία για Facebook: Ανεβάσατε παλιά φωτο απο smartphone ή tablet; Αντίο like!
Ανεβάσατε κάποια στιγμή στο παρελθόν μια φωτογραφία προφιλ σας, στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο facebook και λάβατε π.χ. 120 like. Στην συνέχεια αλλάξατε την φωτο αυτή με κάποια άλλη. Και ήρθε η στιγμή που θελήσατε να επαναφέρετε την παλιά φωτογραφία σας μέσα απο το άλμπουμ οπου είχε ανέβει σε πρώτη φάση. Αν το κάνατε μέσω smartphone ή tablet (ipad, κ.α.) θα διαπιστώσατε πως η φωτογραφία σας που στο μεταξύ είχε εξασφαλίσει 120 like ξαφνικά ξεκινά να μετρά like από.. την αρχη! 1,2,3, κλπ.Αυτό έχει διαπιστωθει πως συμβαίνει μόνο αν κάνετε αυτες τις αλλαγές μέσω tablet η smartphone, ενω δεν επηρεάζονται τα like και συνεχίζουν να αυξανονται αν την αλλαγη την κανετε μέσω του προσωπικου σας υπολογιστή.Προσοχή λοιπόν. Ειδικά για εκείνους που μετρούν τα like και θέλουν να έχουν μετρήσιμα στοιχεία των φίλων στους οποίους αρέσει μια φωτογραφία.

Ανεβάσατε κάποια στιγμή στο παρελθόν μια φωτογραφία προφιλ σας, στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο facebook και λάβατε π.χ
. 120 like. Στην συνέχεια αλλάξατε την φωτο αυτή με κάποια άλλη. Και ήρθε η στιγμή που θελήσατε να επαναφέρετε την παλιά φωτογραφία σας μέσα απο το άλμπουμ οπου είχε ανέβει σε πρώτη φάση. Αν το κάνατε μέσω smartphone ή tablet (ipad, κ.α.) θα διαπιστώσατε πως η φωτογραφία σας που στο μεταξύ είχε εξασφαλίσει 120 like ξαφνικά ξεκινά να μετρά like από.. την αρχη! 1,2,3, κλπ.

Αυτό έχει διαπιστωθει πως συμβαίνει μόνο αν κάνετε αυτες τις αλλαγές μέσω tablet η smartphone, ενω δεν επηρεάζονται τα like και συνεχίζουν να αυξανονται αν την αλλαγη την κανετε μέσω του προσωπικου σας υπολογιστή.

Προσοχή λοιπόν. Ειδικά για εκείνους που μετρούν τα like και θέλουν να έχουν μετρήσιμα στοιχεία των φίλων στους οποίους αρέσει μια φωτογραφία.

Γιάννης Πομώνης
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ