2014-03-04 13:58:50
Φωτογραφία για ΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ FINAL 4 ΤΟΥ 2015
Οι Σέρβοι ενημέρωσαν πως σε συνάντηση που είχε εκπρόσωπος του Βελιγραδίου με τον Τζόρντι Μπερτομέου, ζήτησε τη διοργάνωση του επόμενου Φάιναλ Φορ.

Μετά τους Μοσχοβίτες και πιο συγκεκριμένα τους ιδιοκτήτες της VTB Arena που έθεσαν υποψηφιότητα για τα Φάιναλ Φορ του 2019 και 2020, εμφανίστηκαν οι άρχοντες του Βελιγραδίου να ζητήσουν από τη Euroleague τη διεξαγωγή του επόμενου τουρνουά (αυτού του 2015), στην Kombank Arena, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "euroleague.sport24.gr".

Προηγήθηκε η συζήτηση των τοπικών αρχόντων, με τον εθνικό κόουτς Αλεξάνταρ Τζόρτζεβιτς, αλλά και άλλη με τον Μπόζινταρ Μάλκοβιτς, πριν καταλήξουν στο ότι ναι, θα επιδιώξουν να δουν τον Τζόρντι Μπερτομέου και να ενημερώσουν επί των προθέσεων τους. Η μόνη πόλη που έχει θέσει υποψηφιότητα για το 2015 έως τώρα, είναι το Βερολίνο. Μέσα στις επόμενες ημέρες οι Σέρβοι θα επισημοποιήσουν την πρόθεση τους.

Το Βελιγράδι έχει φιλοξενήσει τη διαδικασία που δίνει τίτλο μόλις μια φορά, το 1977, οπότε η Μακάμπι επιβλήθηκε της Βαρέζε 78-77.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ