2014-03-04 19:30:34
Φωτογραφία για Ελληνικό: Το σκάνδαλο του αιώνα και το MEGAλο ποτάμι!
Υπόλογο έναντι του "επενδυτή", που θα αναλάβει την αξιοποίηση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, έχει καταστεί το ελληνικό Δημόσιο, δλδ ο έλληνας φορολογούμενος, ο αιώνιος μ@λ@κας αυτού του προτεκτοράτου.

Σύμπασα η συμπολίτευση ψήφισε νέα (ν)τροπολογία βάσει της οποίας το Δημόσιο θα συνυπογράφει μαζί με το ΤΑΙΠΕΔ και θα είναι υπόλογο αποζημίωσης για κάθε καθυστέρηση της επένδυσης από πράξεις δημόσιας υπηρεσίας.

Θα υπάρχει παρέλκυση λόγου χάρη για λόγους πολεοδομίας, θα προκύπτει καθυστέρηση εξ΄ αιτίας ενστάσεων της αρχαιολογίας ; θα καταβάλλεται η εύλογη αποζημίωση στον "επενδυτή" , που εν προκειμένω φαίνεται να είναι η Lamda Development.

Και προσέξτε το "κουφό", πράξεις όχι μόνο παράνομου χαρακτήρα ΑΛΛΑ και για κάθε καθυστέρηση που θα προκύπτει λόγω εφαρμογής της υπάρχουσας νομοθεσίας από τη μεριά δημόσιων υπηρεσιών.

Σαν να λέμε το Δημόσιο "εκβιάζει" τον εαυτό του και ταυτόχρονα "εκβιάζει" και προτρέπει τις δημόσιες υπηρεσίες να κάνουν τα στραβά μάτια στην εφαρμογή της νομοθεσίας.


σ.σ. ζήτήσαμε από το ΤΑΙΠΕΔ, από τον αρμόδιο υφυπουργό το κείμενο της μίσθωσης για να επιβεβαιώσουμε την πληροφορία, πως το συμφωνηθέν τίμημα θα καταβληθεί σε βάθος χρόνου και (φυσικά ) ουδεμία απάντηση λάβαμε.

Καταλαβαίνετε τι έχει μεθοδευτεί ; παράδοση του "φιλέτου του Ελληνικού" στα συμφέροντα ΛΑΤΣΗ και με όρους πληρωμής το 1 / 4 εντός 2ετίας και το υπόλοιπο 3 / 4 σε βάθος 15ετίας.

Θα βρεθεί έστω ένας βουλευτής να ζητήσει το αναλυτικό κείμενο της σύμβασης- μίσθωσης για να ενημερωθεί το πόπολο για τα κερατιάτικα;

Όντως το συμφωνηθέν τίμημα θα καταβληθεί σε βάθος 15ετίας;

και εν τέλει το υπουργείο Οικονομικών ΠΟΣΑ έσοδα γράφει στον Προυπολογισμό του 2014 από την εκχώρηση του Ελληνικού. Και πόσα θα βάλει στο ταμείο, πρακτικά στο χρέος πηγαίνουν, το Δημόσιο.

Τέλος το οτι ο Αστέρας Βουλιαγμένης (που είναι μόλις το 5% του Ελληνικού) πουλήθηκε στην εξεφτελιστική τιμή των 400 εκατ. ευρώ και το καλύτερο οικόπεδο της Ευρώπης το δίνουν έναντι 500 εκατ. ευρώ σας λέει κάτι;

σ.σ. περισσότερο τηλεοπτικό χρόνο και περισσότερες σελίδες αφιέρωσαν τα MEGAλα ΜΜΕ ( ΕΘΝΟΣ, Βήμα της Κυριακής, ΝΕΑ κ.λ.π ) στο εγχείρημα του Στ. Θεοδωράκη (;) παρά στις εξελίξεις στο θέμα του Ελληνικού. Για το MEGAλο ποτάμι θα επανέλθουμε αφού τα πράγματα δεν είναι τόσο αθώα όσο φαίνονται.

Για το σκάνδαλο του ΜΕΓΑΡΟΥ ή την σκανδαλώδη χρηματοδότηση του MEGAλου Καναλιού δεν το συζητώ ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ