2014-03-04 19:30:52
Φωτογραφία για Ghosn: Η Renault πιστεύει στην αναγέννηση της Γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας
Καλεσμένος στις 16 Φεβρουαρίου στο "Grand Jury RTL-LCI-Le Figaro", ο πρόεδρος της Renault, Carlos Ghosn είπε ότι ειναι πεπεισμένος στην "ανακατάληψη της ευρωπαϊκής αγοράς από τα γαλλικά εργοστάσια", αλλά αυτό συνεπάγεται μια σειρά από προϋποθέσεις. Έχει υπολογιστεί ότι για την επίτευξη του στόχου που έθεσε στο πλαίσιο της συμφωνίας που υπέγραψε με τα γαλλικά συνδικάτα το 2013, η οποία σχεδιάζει να παράγει 710.000 οχήματα στη Γαλλία μέχρι το 2017, έναντι 500.000 τώρα, θα μπορούσε να οδηγήσει στη δημιουργία 15% πιο αποτελεσματικης παραγωγής, και θέσεων εργασίας.

"Η επαναδεσμευση μας βασίζεται σε μια αύξηση του όγκου της παραγωγής", είπε, και συμπλήρωσε "το κόστος εργασίας ειναι το πιο σημαντικό φρένο" για την ανοικοδόμηση της Γαλλικής Βιομηχανίας.

Η παγκόσμια επαγγελματική υπηρεσία δικτύωσης LinkedIn ζήτησε από τον Πρόεδρο της Renault-Nissan Alliance, Carlos Ghosn να γίνει ένα VIP "LinkedIn Influencer," παρέχοντας τις μηνιαίες απόψεις του για την αυτοκινητοβιομηχανία, τη διαχείριση της σταδιοδρομίας και τις παγκόσμιες επιχειρήσεις.

Ο Ghosn θα είναι ένας από τους 500 και ο μόνος CEO από τον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας στο πρόγραμμα υψηλού προφίλ που ξεκίνησε το φθινόπωρο του 2012. Άλλα επιλεγμένα μέλη ειναι: Richard Branson, Martha Stewart και ο Bill Gates.

Πηγή: Renaultnewsgr
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ