2014-03-04 21:14:04
Φωτογραφία για Στους στόχους της ΑΕΚ ο Καθάριος
O 19χρονος πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού, Νίκος Καθάριος, έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στους υπεύθυνους της ΑΕΚ οι οποίοι θα κινηθούν για την απόκτηση του για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η περίπτωση του Νίκου Καθάριου ενδιαφέρει εδώ και καιρό την ΑΕΚ, με τον ποδοσφαιριστή να έχει πείσει τους επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος με τις εμφανίσεις του στον Πανθρακικό αλλά και με το γεγονός ότι ο Άκης Μάντζιος τον εμπιστεύεται και τον χρησιμοποιεί σε κάθε ματς.

Ο Καθάριος έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Θράκης, όμως σύμφωνα με πληροφορίες η ΑΕΚ έχει ήδη προχωρήσει τις συζητήσεις με τον Πανθρακικό έτσι ώστε να βρεθεί η χρυσή φόρμουλα και ο ποδοσφαιριστής να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Νίκος Καθάριος γεννήθηκε στις 7 Οκτωβρίου 1994 και αγωνίζεται είτε ως μέσος, είτε ως αριστερός μπακ, ενώ χρησιμοποιεί εξίσου καλά και τα δύο πόδια.

Πριν φορέσει τη φανέλα του Πανθρακικού αγωνιζόταν στην ομάδα του Αγροτικού Αστέρα στη Football League όπου σε 8 παιχνίδια πρωταθλήματος πέτυχε ένα γκολ. Στον Πανθρακικό έχει 7 συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα και θεωρείται ένας από τους πλέον εξελίξουμε ποδοσφαιριστές της μεγάλης κατηγορίας.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ