2014-03-04 21:12:59
Φωτογραφία για ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΣΠΑΝΟΥΛΗ! ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ... ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ο ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ!
Ευχάριστα είναι τα νέα στον Ολυμπιακό για τη συμμετοχή του Βασίλη Σπανούλη στην αναμέτρηση της Πέμπτης (6/03) με την Αρμάνι Μιλάνο, καθώς ο αρχηγός, έβγαλε σήμερα το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης.

Ο Ολυμπιακός μπήκε για τα καλά από σήμερα (4/03) στους ρυθμούς του επικείμενου αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ για την 9η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας. Όπως ήταν φυσικό, η προσοχή όλων έπεσε στην κατάσταση του Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος την τελευταία εβδομάδα ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στο γόνατο και δεν συμμετείχε στα παιχνίδια με Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και Απόλλωνα Πατρών. Ο αρχηγός των πρωταθλητών Ευρώπης που το τελευταίο τριήμερο ακολούθησε θεραπεία και ξεκούραση, δοκίμασε να προπονηθεί και τα… αποτελέσματα μόνο αρνητικά δεν ήταν.

Έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, χωρίς να τον έχουν εγκαταλείψει εντελώς οι ενοχλήσεις, όμως υπάρχει αισιοδοξία στο ιατρικό επιτελέιο του Ολυμπιακού ότι την Πέμπτη θα δώσει το παρών στην κρίσιμη αναμέτρηση με την ιταλική ομάδα. Μεγάλο ρόλο θα παίξει η αυριανή, τελευταία προπόνηση, αλλά και το πώς θα αντιδράσει το γόνατό του, μετά το σημερινό πρόγραμμα.

Από εκεί και πέρα, ευχάριστα ήταν τα νέα και για τον Στράτο Περπέρογλου που προπονήθηκε κανονικά, αφού οι ενοχλήσεις στο δικέφαλο υποχώρησαν, ενώ πιο συντηρητικά γυμνάστηκε ο Γιώργος Πρίντεζης, που έκανε θεραπεία στη μέση, αλλά δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ