2014-03-04 21:46:35
Φωτογραφία για Πάτρα: Ευχαριστίες του Δημάρχου προς τους εργαζόμενους της Καθαριότητας
Τις υπηρεσίες Καθαριότητας, Αυτεπιστασίας, Πρασίνου, και Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Πατρέων, επισκέφθηκε, σήμερα Τρίτη 4 Μαρτίου, ο Δήμαρχος Πατρέων, Γιάννης Δημαράς, για να ευχαριστήσει τους εργαζόμενους στις συγκεκριμένες υπηρεσίες για τον ζήλο που έδειξαν τόσο κατά την προετοιμασία της πόλης για την καρναβαλική περίοδο και τις παρελάσεις του Πατρινού Καρναβαλιού, όσο και μετά τη λήξη του εργαζόμενοι για να παραδώσουν την επομένη (Καθαρά Δευτέρα) την Πάτρα καθαρή.

Ο κ. Δημαράς τόνισε ότι το γεγονός πως οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι, δεν λαμβάνουν πλέον επιπλέον αποδοχές ως πριμ κλπ, καθιστά τις εργασίες που προσέφεραν ακόμη πιο σημαντικές και την προσφορά τους ακόμη πιο μεγάλη και ουσιαστική για το καλό της πόλης και των Πατρινών.

O Δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς ευχαριστεί επίσης θερμά τους εργαζόμενους της Κοινωφελούς Επιχείρησης «Καρναβάλι Πάτρας» και τους εργαζόμενους στον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων που υπερέβησαν εαυτόν για να έχουμε ένα καρναβάλι αντάξιο της πόλης και της ιστορίας του, αλλά και τη νεολαία της πόλης μας, που για άλλη μια φορά έδωσε τον καλύτερό της εαυτό.


Θερμές είναι οι ευχαριστίες και για τα μέλη της Γνωμοδοτικής Επιτροπής του Καρναβαλιού, τα καρναβαλικά σχήματα και τις ομάδες, τους εθελοντές – καρναβαλική επιτροπή, τα μέλη του Ερυθρού Σταυρού, το ΕΚΑΒ, την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, την Τροχαία Πατρών, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το Λιμεναρχείο Πατρών, όλες τις υπηρεσίες που εμπλέκονται και όλους τους συμπολίτες για την ουσιαστική συμβολή τους στην επιτυχή ολοκλήρωση των εργασιών του φετινού Καρναβαλιού.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ