2014-03-05 14:10:21
Φωτογραφία για Γενεύη 2014: Ευρωπαϊκό ντεμπούτο για το αναβαθμισμένο Kia Optima Hybrid
Ευρωπαϊκό ντεμπούτο για το αναβαθμισμένο Kia Optima Hybrid. Εξωτερικά οι αλλαγές αφορούν στον εμπρός και πίσω προφυλακτήρα που ενσωματώνουν νέα φώτα ομίχλης LED, ενώ η μάσκα «μύτη της τίγρης», σήμα κατατεθέν της Kia έχει επανασχεδιαστεί. Το προφίλ του αυτοκινήτου έχει επίσης βελτιωθεί με νέα μαρσπιέ και νέες 16 & 17 ιντσών ζάντες αλουμινίου.

Στο αναβαθμισμένο μοντέλο οι πελάτες θα μπορούν να επιλέξουν το «Λευκό πακέτο» στο εσωτερικό -το οποίο διαθέτει λευκή ταπετσαρία και γυαλιστερές μαύρες λεπτομέρειες στην καμπίνα- και δύο νέες αποχρώσεις εξωτερικού, το Smoky Blue και το Aluminium Silver.

Το τελευταίο Hybrid Optima είναι εφοδιασμένο με το τρίτης γενιάς σύστημα πέδησης της Kia που προσφέρει μεγαλύτερη αίσθηση φρεναρίσματος και απόκρισης, με τη νέα οθόνη αφής ειδικά για το υβριδικό σύστημα και ένα νέο (προαιρετικό) High Tech πακέτο (το οποίο περιλαμβάνει συστήματα όπως Lane Keep Assist, Blind Spot Detection και Smart Parking Assist).

Το αναβαθμισμένο Optima Hybrid έχει προγραμματιστεί να μπει σε γραμμή παραγωγής τον Απρίλιο του 2014 ενώ οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν μέσα στο έτος.
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ