2014-03-05 20:27:08
Φωτογραφία για Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας - «Γυναίκα & Τοπική Αυτοδιοίκηση»
Όλες τις γυναίκες που διετέλεσαν δημοτικοί σύμβουλοι στους πρώην δήμους Συκεών, Νεάπολης, Αγίου Παύλου και Πεύκων από τη σύσταση έως και την ενοποίησή τους στο νέο διευρυμένο δήμο, και δεν βρίσκονται πλέον εν ενεργεία, τιμά ο δήμος Νεάπολης-Συκεών.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, το Γραφείο Παιδείας και οι Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης διοργανώνουν εκδήλωση με τίτλο: «Γυναίκα & Τοπική Αυτοδιοίκηση», το Σάββατο 8 Μαρτίου, στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Ενότητας Νεάπολης (Ελ. Βενιζέλου 72).

Πρόκειται για μια συμβολική απόδοση τιμής και σεβασμού στις γυναίκες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για το έργο που προσέφεραν στην τοπική κοινωνία και τους συμπολίτες μας, η κάθε μία από τις θέσεις που υπηρέτησε, αναδεικνύοντας το ρόλο των γυναικών στη διαμόρφωση των σύγχρονων κοινωνικών, πολιτικών και αυτοδιοικητικών δεδομένων.

Ευχάριστη μελωδική νότα στην εκδήλωση θα δώσει μουσικό σχήμα του Δημοτικού Ωδείου Ενότητας Νεάπολης και η χορωδία του Δημιουργικού Συλλόγου Γυναικών Νεάπολης-Συκεών «ΕΣΤΙΑ».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ