2014-03-05 20:31:00
Φωτογραφία για Η Hyundai Motor Europe κερδίζει το βραβείο AUTOBEST με τη Νέα Γενιά i10
Στη Hyundai Motor Europe απονεμήθηκε το βραβείο « 2014 AUTOBEST » σε μια τελετή

απονομής βραβείων που πραγματοποιήθηκε στη Βαρσοβία της Πολωνίας. Η επιτροπή εμπειρογνωμόνων ανέδειξε το Hyundai i10 Νέας Γενιάς ως νικητή του σημαντικού αυτού βραβείου.

Το μοντέλο περιγράφεται από την κριτική επιτροπή του AUTOBEST ως «ευρύχωρο και υψηλής ποιότητας αυτοκίνητο». Το Νέας Γενιάς i10 είναι το δεύτερο μοντέλο της Hyundai που έχει κατακτήσει το βραβείο τα τελευταία τρία χρόνια, μετά τη νίκη του Elantra το 2012.

Ο κ. Byung Kwon Rhim, Πρόεδρος της Hyundai Motor Europe, σχολίασε:

« Είναι μεγάλη τιμή για τη Hyundai να κερδίσει αυτό το βραβείο με τη Νέα Γενιά i10. Το μοντέλο διαθέτει εξαιρετικό σχεδιασμό, εξοπλισμό και κατασκευαστική τεχνική που παραδοσιακά συναντάς μόνο σε οχήματα ανώτερων κατηγοριών. Το i10 Νέας Γενιάς έχει ήδη λάβει εξαιρετικές κριτικές από τα μέσα ενημέρωσης σε όλη την Ευρώπη και έχει ήδη προσελκύσει νέους πελάτες στη μάρκα. Η αναγνώριση, όπως το βραβείο AUTOBEST, μας παρακινεί να συνεχίσουμε το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την κατασκευή νέων μοντέλων που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες των Ευρωπαίων αγοραστών. "


Τον Σεπτέμβριο του 2013, το πρώτο i10 Νέας Γενιάς πέρασε από τη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου της Hyundai στην Τουρκία. Η έναρξη παραγωγής της νέας γενιάς i10 αντιστοιχεί σε μια επένδυση ύψους €500 εκατομμυρίων περίπου στο εργοστάσιο, το οποίο αύξησε την ετήσια δυναμικότητά του σε 200.000 μονάδες. Στις παραγωγικές μονάδες της Τουρκίας και της Τσεχίας, η Hyundai μπορεί να κατασκευάσει 500.000 μονάδες ετησίως. Πλέον το 90% όλων των μοντέλων της Hyundai που πωλούνται στην Ευρώπη κατασκευάζονται στην Ευρώπη.

Τα «AUTOBEST» είναι ένα από τα πιο σημαντικά βραβεία αυτοκινήτου και λαμβάνονται υπόψη 13 κριτήρια, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού, της τιμής, των προδιαγραφών και της λειτουργικότητας του αυτοκινήτου. Η κριτική επιτροπή αποτελείται από αναγνωρισμένους δημοσιογράφους αυτοκινήτου από 15 αναπτυσσόμενες αγορές, όπως η Πολωνία, η Τσεχική Δημοκρατία, η Ουγγαρία, η Τουρκία και η Ρωσία.
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ