2014-03-06 07:51:05
Φωτογραφία για Application... για ενοικίαση τουαλέτας
Μια «νόμιμη εναλλακτική οδό» για να αποφευχθούν φαινόμενα δημόσιας ούρησης προσφέρει μια νέα εφαρμογή για «έξυπνες» συσκευές, η οποία δοκιμάζεται αυτές τις ημέρες στη Νέα Ορλεάνη.

Ο λόγος για την υπηρεσία AirPnP. Οι δημιουργοί της εφαρμογής εμπνεύστηκαν το όνομά της από την εφαρμογή AirBnB, μια διάσημη υπηρεσία ενοικίασης χώρου διαμονής σε τουρίστες.

Οι ενδιαφερόμενοι «νοικιάρηδες τουαλέτας» πρέπει να ορίσουν τιμή χρήσης αλλά και να αναφερθούν στις συνθήκες υγιεινής που επικρατούν στο αποχωρητήριό τους.

Από την πλευρά τους, οι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν την εμπειρία... ούρησης βαθμολογώντας την τουαλέτα που χρησιμοποιήσαν ώστε μελλοντικοί χρήστες να γνωρίζουν τις κριτικές των προηγούμενων.

Οι δημιουργοί της εφαρμογής δηλώνουν ότι η ιδέα για τη συγκεκριμένη υπηρεσία «γεννήθηκε» από το πρόβλημα δημόσιας ούρησης που παρατηρήθηκε στη Νέα Ορλεάνη λόγω του φεστιβάλ Μάρντι Γκρας από το μακρινό 1837.

«Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, αρκετοί άνθρωποι δεν είχαν ένα μέρος να κάνουν την ανάγκη τους» αναφέρουν οι δημιουργοί του AirPnP στην ιστοσελίδα τους.

Ήδη, πάνω από 2.000 άτομα έχουν εγγραφεί στην υπηρεσία ενώ περίπου 20 τουαλέτες έχουν προστεθεί στις διαθέσιμες για... ενοικίαση. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ