2014-03-06 07:49:55
Φωτογραφία για ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΚΑΟΥΚ ΜΕ ΠΑΠΟΥΛΙΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ
Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα θα συναντήσει σήμερα ο ομοσπονδιακός πρόεδρος της Γερμανίας Γιόακιμ Γκάουκ, ο οποίος βρίσκεται από χθες στην Αθήνα. Συγκεκριμένα, στις 10:45 το πρωί ο κ. Γκάουκ θα γίνει δεκτός στο Προεδρικό Μέγαρο από τον κ. Παπούλια, στις 11:15 θα πραγματοποιηθεί διευρυμένη συνάντηση αντιπροσωπειών των δύο πλευρών και στις 12:10 οι δύο πρόεδροι θα κάνουν δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Σε χθεσινές του δηλώσεις ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο κ. Παπούλιας θα θέσει το ζήτημα των αποζημιώσεων στον Γερμανό πρόεδρο. Ο κ. Γλέζος συναντήθηκε χθες για το ίδιο θέμα με τον κ. Βενιζέλο και όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών ενημερώθηκε για το περιεχόμενο του πορίσματος της ομάδας εργασίας του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους για τις γερμανικές οφειλές και στη συνέχεια οι δύο άνδρες συζήτησαν για τα επόμενα βήματα.


Στις 13:00 ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης θα παραθέσει γεύμα προς τιμήν του Γερμανού προέδρου σε εστιατόριο της Αθήνας. Στις 16:00 ο κ. Γκάουκ θα συναντηθεί με τον κ. Τσίπρα και στις 19:30 με τον κ. Βενιζέλο. Πριν από τη συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης θα ξεναγηθεί στο Μουσείο της Ακρόπολης από τον πρόεδρο του Μουσείου καθηγητή Δημήτρη Παντερμαλή.

Απαγορεύονται οι πορείες και οι συγκεντρώσεις στο κέντρο

Λόγω της επίσκεψης του Γερμανού προέδρου, απαγορεύονται από τις 8 το πρωί μέχρι τις 19.00 οι συγκεντρώσεις και οι πορείες στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Η απαγόρευση ισχύει για τους εξής δρόμους: Σταδίου (από τη συμβολή της με την οδό Ομήρου) - Ομήρου - δεξιά Ακαδημίας - αριστερά Κανάρη - Πλατεία Φιλικής Εταιρείας (Κολωνακίου) - Καψάλη - δεξιά Ηροδότου - αριστερά Υψηλάντου - δεξιά Γενναδίου - Πλατεία Μεγάλης του Γένους Σχολής - Β. Κωνσταντίνου - Β. Όλγας - Β. Αμαλίας - αριστερά Φιλελλήνων - αριστερά Μητροπόλεως - δεξιά Βουλής - δεξιά Κολοκοτρώνη - αριστερά Σταδίου (μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ομήρου).

ΑΜΠΕ

 ''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ