2014-03-06 12:27:55
Φωτογραφία για ΤΟ... ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΓΙΑ ΜΑΝΩΛΑ
Αν και η Βαλένθια βρίσκεται σε καθεστώς εκκαθάρισης λόγω χρεών, έχει βρει τον τρόπο να κάνει σημαντικές μεταγραφές και έτσι θέλει να προσθέσει και τον Κώστα Μανωλά στο δυναμικό της.

Οι «νυχτερίδες» έχουν αναγνωρισμένα χρέη ύψους 250 εκατ. ευρώ, ωστόσο βρήκαν την... άκρη να κάνουν μεταγραφές και να τις πληρώσουν άλλοι. Συγκεκριμένα μεταγραφές θα γίνονται μέσω ενός επενδυτικού fund και έτσι έχει κλείσει ήδη η Βαλένθια τον διεθνή Αργεντινό στόπερ Οταμέντι από την Πόρτο αντί 12 εκατ. ευρώ. Με τον ίδιο τρόπο θέλει να πάρει και τον αμυντικό του Ολυμπιακού, ο οποίος κοστολογείται από τους ερυθρόλευκους πάνω από 10 εκατ. ευρώ, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal».

Σημαντικό ρόλο στην επίτευξη του ντιλ παίζει ο Πορτογάλος ατζέντης Ζορζ Μέντες, ο οποίος έχει πολύ καλές σχέσεις με τον πρόεδρο της Βαλένθια Αμαδέο Σάλβο. Αυτός βρήκε τον μεγαλοεπιχειρηματία Πίτερ Λιμ από τη Σιγκαπούρη, με τον οποίο κάνουν δουλειές οι «νυχτερίδες».

Στον Ολυμπιακό βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τον Μέντες, ο οποίος θέλει να κάνει ένα μεγάλο ντιλ με τον Μανωλά, τύπου Μήτρογλου, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα. Βέβαια, ο 22χρονος αμυντικός θα περιμένει και το Μουντιάλ, μιας και οι μετοχές του έχουν ανοδική πορεία και θα δεχτεί να αφήσει το Λιμάνι μόνο για μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα, με πρωταγωνιστικό ρόλο στη χώρα της και την Ευρώπη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μνημόνιο και Ευρώπη
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μνημόνιο και Ευρώπη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ