2014-03-06 19:48:36
Φωτογραφία για ΞΑΝΑ ΧΩΡΙΣ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ...
Ο Φέλιξ Μάγκατ με δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης της Φούλαμ με τη Σουόνσι ξεκαθάρισε πως ο Κώστας Μήτρογλου δεν θα αγωνιστεί.

Μπορεί πρόσφατα να έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Φούλαμ και να αγωνίστηκε για περίπου μία ώρα στο φιλικό της Ελλάδας με τη Νότιο Κορέα, ωστόσο ο Κώστας Μήτρογλου δεν υπολογίζεται από τον Φέλιξ Μάγκατ για το παιχνίδι των «κότατζερς» με τη Σουόνσι.

Συγκεκριμένα, ο Γερμανός τεχνικός δήλωσε: «Χρειαζόμαστε μια νίκη για να τονωθεί η αυτοπεποίθησή μας. Έχουμε ακόμα 10 αγωνιστικές για το τέλος του πρωταθλήματος και νομίζω πως το πρόγραμμα των αναμετρήσεων είναι ευνοϊκό για μας, αφού, με εξαίρεση τη Μάντσεστερ Σίτι, έχουμε αντιμετωπίσει τις πιο ισχυρές ομάδες του πρωταθλήματος. Έχω την εντύπωση πως όλοι είναι πιο ήρεμοι, αφού γνωρίζουν πως μπορούμε να κερδίσουμε τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας».

Ο Μάγκατ αναφέρθηκε και στον Κώστα Μήτρογλου, λέγοντας πως δεν υπολογίζει τον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σουόνσι. «Αγωνίστηκε για 60 λεπτά με την εθνική ομάδα του και αναμένεται να επιστρέψει σήμερα. Δεν είναι ακόμη έτοιμος να αγωνιστεί, αφού αντιμετωπίζει μυϊκά προβλήματα. Χρειαζόμαστε παίκτες που είναι ετοιμοπόλεμοι, αφού έχουμε μπροστά έναν αγώνα που κρίνει την παραμονή στην κατηγορία».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ