2014-03-07 13:50:14
Φωτογραφία για Εκβίαζε 11χρονη πως θα έστελνε γυμνές φωτογραφίες της μέσω facebook!
Στη σύλληψη 23χρονου ημεδαπού ο οποίος εκβιαστικά είχε αποσπάσει γυμνές φωτογραφίες ανήλικων κοριτσιών προχώρησε την Πέμπτη η Αστυνομία στην Αττική, όπως ανακοινώθηκε την Παρασκευή.

Ο 23χρονος συνελήφθη για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου, έπειτα από καταγγελίες του πατέρα 11χρονης κοπέλας, την οποία ο δράστης εκβίαζε μέσω πλαστών προφίλ στο Facebook.

Ο συλληφθείς, προσποιούμενος πως είναι νεαρό κορίτσι, είχε πείσει την 11χρονη να του στείλει φωτογραφίες της και στη συνέχεια απαιτούσε να του στείλει γυμνό φωτογραφικό υλικό, απειλώντας την πως διαφορετικά θα δημοσιοποιήσει τις φωτογραφίες που είχε ήδη στην κατοχή του.

Η ανήλικη φοβούμενη τις απειλές, του έστειλε τρεις φωτογραφίες με γυμνό περιεχόμενο, τις οποίες ο 23χρονος δημοσιοποίησε σε ένα από τα ψεύτικα προφίλ στο Facebook.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατόρθωσε να ταυτοποιήσει το δράστη, καθώς έγινε άρση του απορρήτου με εισαγγελικό βούλευμα.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 23χρονου, κατά την οποία βρέθηκαν υπολογιστής και φορητή συσκευή αποθήκευσης (usb), στα οποία υπήρχαν αποθηκευμένες οι επίμαχες και άλλες φωτογραφίες της ανήλικης, καθώς και φωτογραφίες από άλλη ανήλικη κοπέλα.

Ο 23χρονος οδηγείται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ