2014-03-07 16:16:44
Φωτογραφία για Πώς οι εφαρμογές γνωριμιών στα κινητά καταστρέφουν τις ζωές μας
Οι εφαρμογές για το κλείσιμο ραντεβού γνωριμιών έχουν γίνει τελευταία μόδα. Είναι ενδιαφέροντα, εθιστικά αλλά δυστυχώς μάλλον αποβαίνουν μοιραία για την κοινωνική μας ζωή. Και μπορεί στην Ελλάδα το φαινόμενο να μην έχει εμφανιστεί ακόμη αλλά στην Αμερική όπου οι εφαρμογές αυτές κάνουν θραύση οι συνέπειες είναι εμφανείς.

Μια δημσοιογράφος του New York Magazine φλέρταρε με 45 υποψήφιους γαμπρούς μέσω των εφαρμογών αυτών και περιγράφει την εμπειρία της, εκθέτοντας, παράλληλα, και τα συμπεράσματά της.

Οι εφαρμογές αυτές σε δικτυώνουν με φίλους φίλων, γνωστούς γνωστών, γείτονες και συναδέλφους με τους οποίους δεν έχεις και πολλά πολλά αλλά μπορεί μέσω του chat να τους δεις και με... διαφορετικό μάτι. Και μπορεί αυτή η εφαρμογή να είναι πολύ χρήσιμη όταν περιμένεις στην ουρά της τράπεζας ή στο ταμείο του σούπερμάρκετ για να περνάς ευχάριστα το χρόνο σου μιλώντας με δυο τρεις ταυτόχρονα, όμως μπορεί να σε φέρει και σε δύσκολες καταστάσεις όπως αυτή που έζησε η δημοσιογράφος του New York Magazine.


«Ε! εσύ. Σταμάτησες να μου μιλάς στο Tinder». Ενα πρώην... φλερτ της στην εφαρμογή για ραντεβού που είχε στο κινητό της, της ζητούσε τα ρέστα γιατί τον απέρριψε κάνοντας την ρεζίλι στους ανθρώπους που βρίσκονται στο σαλόνι του σπιτιού όπου γινόταν το πάρτι που είχει πάει. Και σαν να μην έφθανε αυτό ένας άλλος γνωστός της επενέβη λέγοντας «ε και ένας δικός μου φίλος προσπάθησε να σε προσεγγίσει στο Hinge και δεν του μιλούσες» . Με λίγα λόγια η σνομπ αντίδρασή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την είχε ρεζιλέψει στον κύκλο της.

Με απλά λόγια η δημοσιογράφος απέκτησε τη φήμη της γυναίκας που απορρίπτει τους άνδρες, είναι περίεργη και σνομπ. «Δυστυχώς πρέπει να κρατάς σε ένα φυσιολογικό ρυθμό και αριθμό τις γνωριμίες, πριν όλοι σου οι φίλοι θυμώσουν που απορρίπτεις τους γνωστούς τους», σημειώνει η δημοσιογράφος.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ