2014-03-07 17:15:34
Φωτογραφία για Απούλητα παραμένουν 3.000.000 iPhone 5c στο απόθεμα της Apple
To iPhone 5c τελικά φαίνεται πως δεν πέτυχε τον σκοπό της κυκλοφορίας του, η συσκευή με μόλις έναν μόνο χρόνο κυκλοφορίας θα βγει από ό,τι φαίνεται στη σύνταξη. Φυσικά όχι χώρις να αφήσει παράπλευρες απώλειες. Στις αποθήκες τις Apple βρίσκονται on stock περίπου 3 εκατομμύρια πολύχρωμες πλαστικές συσκευές και κανείς από ότι φαίνεται δεν ενδιαφέρεται να τις αγοράσει σε αυτή την τιμή.

Η Ταϊβανέζικη ιστοσελίδα Digitimes αναφέρει πως μόνο οι προμηθευτές της, έχουν ακόμη 2 εκατομμύρια συσκευές στα ράφια τους. Οι μεταπωλητές διαθέτουν επίσης εκατομμύρια συσκευές αδιάθετες. Φαίνεται πως η καλογυαλισμένη, πλαστική πολύχρωμη συσκευή, δεν άγγιξε τις προτιμήσεις του κοινού. Αυτό κιόλας εξηγεί και τη στρατηγική των τελευταίων ημερών, με καμπάνιες που κυκλοφόρησε η Apple, ως μία απεγνωσμένη προσπάθεια προώθησης. Αναρτήθηκαν video στο Tumblr και ολοσέλιδες καταχωρήσεις σε εφημερίδες μήπως και καταφέρουν να απορροφηθεί το απόθεμα, αλλά δύσκολο το βλέπουν.

Δυστυχώς έαν η Apple πειραματιζόταν για την αντίδραση του κοινού σε ενδεχόμενο μελοντικό μοντέλο iPhone από πλαστικό, φαίνεται πως τέτοια πρακτική δεν έχει μέλλον. Αυτό εξάλου οι κάτοχοι iPhone το γνωρίζουν πολύ καλά.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ