2014-03-07 21:57:06
Φωτογραφία για ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΟΣ ΞΑΝΑ... ΝΗΡΕΑΣ Λ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 4-21
Μια εύκολη νίκη πήρε η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Αυτή τη φορά θύμα του ήταν ο Νηρέα Λαμίας όπου και επικράτησε 4-21 και διατήρησε το αήττητο στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 19ης αγωνιστικής.

Οι «ερυθρόλευκοι» διέλυσαν με 21-4 τον Νηρέα Λαμίας στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Α1 πόλο των αδρών και παρέμειναν, αήττητοι και πρώτοι στη βαθμολογία. Το παιχνίδι διεξήχθη νωρίτερα λόγω των προγραμματισμένων ευρωπαϊκών υποχρεώσεων που έχουν το ερχόμενο Σάββατο (15/3).

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου ήταν νωχελική στο πρώτο οκτάλεπτο και έμεινε χαμηλά στο σκορ όμως στη συνέχεια «φόρεσε» τα καλά της και πήρε διαφορά επτά τερμάτων στο ημίχρονο κλειδώνοντας ουσιαστικά το ματς.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 2-7, 0-5, 1-9

Νηρέας Λαμίας (Θ. Χατζηθεοδώρου): Φλώρος, Πίσσας, Σαλπαδήμας, Κοκκινάκης, Εμμανουηλίδης Β. 1,Εμμανουηλίδης Γ., Μπλάνης, Χαριτάκης 1, Δραγώνας, Σταυρόπουλος 1, Παπαγρηγορίου, Μπατάκης 1, Πουλής.

Ολυμπιακός (Θ. Βλάχος): Γαλανίδης, Δελακάς, Γούνας 4, Καπότσης, Φουντούλης 6, Ποντικέας, Ντόσκας 1, Μουρίκης 4, Κολόμβος 1, Μάλιαρακ, Σχίζας, Βλαχόπουλος 4.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ