2014-03-08 04:50:43
Φωτογραφία για Πάτρα: Χάσαμε έναν λαμπρό επιστήμονα, λέει η Πρυτανική Αρχή για το χαμό του 26χρονου Μιχάλη
Η είδηση της απώλειας του 26χρονου υποψηφίου διδάκτορα του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τ/Υ Μιχαήλ Θάνου, που τόσο πρόωρα και απροσδόκητα έφυγε από κοντά μας, προκάλεσε τεράστια θλίψη στην ακαδημαϊκή κοινότητα του Πανεπιστημίου Πατρών.

Σε ανακοίνωση που εστάλη στα Μέσα ενημέρωσης και υπογράφουν ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Γεώργιος Παναγιωτάκης και οι αναπληρωτές Πρύτανη Ι. Νταούλη – Ντεμούση, Π. Κυπριανός και Ν. Αβούρης, τονίζεται ότι «ο Μιχάλης Θάνου, που υπήρξε ένας φοιτητής του Πανεπιστημίου μας όχι μόνο με εξαιρετικές επιδόσεις και αφοσίωση στην έρευνα, αλλά και υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς, απετέλεσε ένα πρότυπο παράδειγμα της νεολαίας μας που έχει υψηλό ήθος και ιδανικά και αγωνίζεται για αυτά.

Ο Πρύτανης και οι Αναπληρωτές Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών εκφράζουν τη βαθειά τους λύπη και απευθύνουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του Μιχάλη».


Ο Μιχάλης Θάνου, γιος του παιδίατρου Δημήτρη Θάνου, δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας, ήταν στο παρελθόν μαθητής του Λυκείου Καστριτσίου και ιδιαίτερα αγαπητός στην περιοχή, ενώ υπήρξε και ένας εξαίρετος φοιτητής με όνειρα και φιλοδοξίες.

Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή στις 2 το μεσημέρι της Πέμπτης, προκαλώντας σοκ στην εκπαιδευτική κοινότητα της Πάτρας και βεβαίως στην οικογένειά του που βυθίστηκε στο πένθος.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 26χρονος "έφυγε" ξαφνικά στον ύπνο του από ανακοπή καρδιάς, τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Η κηδεία του έγινε χθες στις 4 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ρίου και η ταφή του στο Α΄ κοιμητήριο Πατρών.

φωτο από Γνώμη
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ