2014-03-08 14:50:23
Φωτογραφία για ΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ...
Η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν από το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ολοκληρώθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Οι ερυθρόλευκοι δούλεψαν επάνω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, την κατοχή και την καλή κυκλοφορία της μπάλας, ενώ ολοκλήρωσαν με διπλό και στημένες φάσεις (κόρνερ και φάουλ).

Εκτός αποστολής για λόγους αποφόρτισης από τους συνεχόμενους αγώνες έμειναν από τον Μίτσελ οι Μανιάτης, Τσόρι και Χολέμπας.

Τρεις από τους παίκτες που έχουν προσφέρει πολλά τη φετινή σεζόν και ειδικότερα το τελευταίο διάστημα αποφάσισε να ξεκουράσει ο Ισπανός τεχνικός στο κυριακάτικο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, δίνοντάς τους «ανάσες» για να είναι πιο… φρέσκοι εν όψει του επαναληπτικού αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Champions League.

Στο μέτωπο των τραυματιών, ο Σιόβας συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασής που ακολουθεί, ο Σαβιόλα έκανε ατομικό στο γήπεδο και στη συνέχεια στο γυμναστήριο, όπως και ο Μαρκάνο. Ο Αργεντινός φορ και ο Ισπανός αμυντικός έκαναν και θεραπεία.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ