2014-03-08 16:26:06
Φωτογραφία για ΛΑΝΓΚΦΟΡΝΤ : ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!
Ο Κιθ Λάνγκφορντ σε δηλώσεις του υποστήριξε πως η Αρμάνι Μιλάνο κατάφερε να νικήσει τον Ολυμπιακό πιο εύκολα όταν αγωνίστηκε απέναντί της και ο Βασίλης Σπανούλης, ενώ στο ΣΕΦ που ο αρχηγός των ερυθρόλευκων απουσίαζε δυσκολεύτηκε περισσότερο, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στον κόσμο του Θρύλου!

Στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων μίλησε ο παίκτης της Ιταλικής ομάδας, κορυφαίος και στις δυο νίκες της Αρμάνι επί του Ολυμπιακού. Ο Κιθ Λάνγκφορντ ήταν πρωταγωνιστής και στο 81-51 στην Ιταλία και στο 86-88 στο ΣΕΦ και στις δηλώσεις του υποστήριξε πως η ομάδα του νίκησε πιο εύκολα στον πρώτο αγώνα, στον οποίο αγωνίστηκε και ο Βασίλης Σπανούλης!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

-Πόσο σημαντικός παράγοντας για τη νίκη σας υπήρξε η κακή άμυνα του Ολυμπιακού;

«Θεωρώ πως καμία ομάδα δεν έπιασε υψηλή απόδοση στην άμυνα, ούτε ο Ολυμπιακός, αλλά ούτε κι εμείς. Αυτό που διαφέρει στην άμυνα των δύο ομάδων είναι η χρονική στιγμή. Εννοώ πως ο Ολυμπιακός έπαιξε καλύτερη άμυνα στο α΄ μέρος, ενώ εμείς βελτιωθήκαμε σ' αυτόν τον τομέα στο β΄ μέρος».


-Η απουσία του Σπανούλη λειτούργησε θετικά για την ομάδα σου;

«Είναι περίεργο! Γιατί όταν ο Σπανούλης έπαιξε, αναφέρομαι στον πρώτο μεταξύ μας αγώνα, στο Μιλάνο, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από εμάς με 30 πόντους. Στο ΣΕΦ, ο Σπανούλης δεν αγωνίστηκε και ο νικητής κρίθηκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, πρωταθλητής Ευρώπης τις δύο τελευταίες σεζόν και σίγουρα δεν εξαρτάται μόνο από έναν παίκτη».

-Πώς καταφέρατε να μείνετε συγκεντρωμένοι στο τέλος, μέσα στην «καυτή» ατμόσφαιρα από τον κόσμο του Ολυμπιακού;

«Εμείς έχουμε κάνει κάποια μεγάλα παιχνίδια φέτος. Κι όταν παίζεις εκτός έδρας απέναντι στον πρωταθλητή Ευρώπης, δεν μπορεί παρά να είσαι συγκεντρωμένος. Ήμασταν, λοιπόν, προϊδεασμένοι και για την ατμόσφαιρα που θα δημιουργούσαν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Στα τελευταία λεπτά ήταν απίστευτος ο τρόπος που υποστήριζαν την ομάδα τους, αλλά εμείς πράγματι δεν επιτρέψαμε να μας επηρεάσει αυτό».

-Πόσο αισιόδοξος αισθάνεσαι πλέον για την κατάληψη της 2ης θέσης του ομίλου;

«Βλέπουμε μόνο έναν αγώνα κάθε φορά. Όταν άρχισε η φάση των "16", κανείς δεν περίμενε πως η Αρμάνι είχε ελπίδες να προκριθεί στα πλέι οφ. Αν ρωτάτε εμένα προσωπικά, το μόνο που έχω πλέον στο μυαλό μου είναι ο αγώνας με την Αναντολού Εφές. Κάθε αγώνας που περνά γινόμαστε καλύτεροι. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι τώρα για τη μεγάλη νίκη μας στο ΣΕΦ, αλλά θα πρέπει να επαναλάβουμε τέτοια μεγάλα παιχνίδια απέναντι σε αρκετούς αντιπάλους».

- Πόσο μεγαλύτερο είναι το κίνητρο να είναι η Αρμάνι παρούσα στο φάιναλ φορ, όταν αυτό διεξάγεται στο Μιλάνο; Εσύ το σκέφτεσαι;

«Προφανώς και το σκέφτομαι! Όμως, αυτό που προσμένεις και νιώθεις μέσα σου, δεν το επικοινωνείς με τον κόσμο. Το κρατάω, λοιπόν, για μένα. Σίγουρα ως ομάδα έχουμε γεμίσει αυτοπεποίθηση αναφορικά στην κατάληψη της 2ης θέσης του ομίλου μας και πλέον έχουμε δικαίωμα να ονειρευόμαστε. Θα συνεχίσουμε, όμως να δουλεύουμε σκληρά προς την επίτευξη του στόχου και το μέλλον θα δείξει».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ