2014-03-08 20:15:33
Φωτογραφία για Μυστήριο με δυο επιβάτες του αεροσκάφους της Malaysian Airlines- Είχαν κλεμμένα διαβατήρια
Το θρίλερ με την εξαφάνιση του Μπόινγκ της Malaysia Airlines συνεχίζεται ωστόσο κάθε ώρα που περνάει έρχονται στο φως και νέα στοιχεία. Σύμφωνα με αυτά, δύο από τους επιβάτες ταξίδεψαν με κλεμμένα διαβατήρια. Αναλυτικότερα, στη λίστα με τους επιβάτες που ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία περιλαμβάνονταν και τα ονόματα ενός Ιταλού κι ενός Αυστριακού.

Το υπουργείο Εξωτερικών της Ιταλίας ανακοίνωσε ότι στο αεροπλάνο δεν επέβαινε κανένας Ιταλός πολίτης. Σύμφωνα με την εφημερίδα Corriere Della Sera, το όνομα που υπάρχει στη λίστα των επιβατών είναι του 37χρονου ιταλού Λουίτζι Μαράλντι, το διαβατήριο του οποίου όμως εκλάπη στην Ταϊλάνδη τον περασμένο Αύγουστο.

Από την πλευρά του το αυστριακό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε ότι ο Αυστριακός πολίτης που φέρεται ότι επέβαινε στην πτήση είναι σώος κι αβλαβής και βρίσκεται στην Αυστρία και ότι και το δικό του διαβατήριο είχε κλαπεί.

Μεταξύ των 239 επιβατών του Boeing της Malaysia Airlines είναι και τέσσερις Γάλλοι, ανάμεσά τους τρεις μαθητές του γαλλικού λυκείου του Πεκίνου, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Παράλληλα, η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Τζεν Πσάκι δήλωσε ότι στο αεροσκάφος επέβαιναν τρεις Αμερικανοί.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ