2014-03-08 21:46:00
Φωτογραφία για Οι μπότες του (επόμενου) χειμώνα
Κυρίως χαμηλές, αλλά περισσότερο από ποτέ διαφορετικές είναι οι μπότες που θα φορέσουμε το ερχόμενο φθινόπωρο και τον επόμενο χειμώνα.

Λάμψη και τακούνια από τα '60s, glitter, παραδοσιακά μυτερές με κλασικό τακούνι στιλέτο, street style που κάνει σεμινάρια υψηλής ραπτικής, παλιό και νέο μαζί, διχρωμίες και πάντρεμα υφάσματος με δέρμα, αθλητικά που αναβαθμίστηκαν σε knee boots Κάπως έτσι θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε τα βασικά σχέδια από τις μπότες που παρουσιάστηκαν στις εβδομάδες μόδας για την ερχόμενη fall/winter σεζόν 2014.

Ο Οίκος Saint Laurent δείχνει να θέλει να γυρίσει στα παλιά με την ασημί μπότα, αλλά σίγουρα όταν την κοιτάξεις καλύτερα θα διαπιστώσεις ότι το refresh μοιάζει familiar, αλλά ταυτόχρονα το ζευγάρι είναι τελείως διαφορετικό από αυτές που βλέπεις σε φωτογραφίες της μαμάς σου. Ο Karl Lagerfeld έδωσε ύψος στα sneakers, τα έφθασε μέχρι το γόνατο, αλλά κανείς δεν θα σου πει με αυτές τις Chanel, ότι έβαλες τις Ugg σου και πήγες σε επίσημο δείπνο, αντίθετα θα ζηλέψει τον συνδυασμό του στιλ και της άνεσης σε ένα μόνο ζευγάρι μπότες.

Δείτε στο photostory που ακολουθεί τις μπότες που θα βλέπουμε στις βιτρίνες από τον Αύγουστο και μετά...
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ