2014-03-09 10:56:22
Φωτογραφία για ΚΑΖΑΖΗΣ : ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ!
Θετικό ήταν το τελευταίο τεστ της ομάδας Βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού πριν από το Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στις 15 και 16 Μαρτίου στην Καλαμάτα. Οι "ερυθρόλευκοι" έχοντας στο πλευρό τους πάνω από 350 οπαδούς τους κέρδισαν με 3-0 σετ στο Βραχάτι τον Παμβοχαϊκό και παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την Κηφισιά.

Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων, Δημήτρης Καζάζης, μιλώντας για τον αγώνα αλλά και για το Φάιναλ Φορ της Καλαμάτας σημείωσε: « Πήραμε άλλο ένα τρίποντο που είναι πάντα ο στόχος μας. Για δυο σετ ήμασταν πολύ καλοί σε όλα τα επίπεδα και είχαμε καλή συμπεριφορά στο μπλοκ. Στο 2ο σετ δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι. Τώρα το μυαλό μας είναι μόνο στο Κύπελλο. Έχουμε κάποιες ημέρες για να προετοιμαστούμε για το Φάιναλ Φορ. Πιστεύω έγινε καλή διαχείριση στο θέμα των τραυματιών τις προηγούμενες εβδομάδες και θα έχουμε όλους τους παίκτες μας στην Καλαμάτα. Με πίστη στις δυνάμεις μας και πάθος θα πάμε στην Καλαμάτα για να πάρουμε το Κύπελλο».

Στη συνέχεια των δηλώσεων του στάθηκε και στην φοβερή ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος του Ολυμπιακού: «Είναι κάτι φοβερό. Η ατμόσφαιρα ήταν μαγική και μας έδωσε φοβερή ώθηση στο παιχνίδι μας. Μακάρι να παίζουμε συνέχεια με τόσο κόσμο. Όποτε έχουμε τόσο δυνατή κερκίδα η ομάδα αποδίδει πολύ καλύτερα. Αυτό έχει αποδειχτεί πολλές φορές και ελπίζουμε από εδώ και πέρα που κρίνονται όλα να είναι κοντά μας ο κόσμος».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ