2014-03-12 08:59:07
Φωτογραφία για Τους Νιου Γιορκ Νικς αναλαμβάνει ο Φιλ Τζάκσον
Μια εξέλιξη που θα αλλάξει τις ισορροπίες στο αμερικανικό πρωτάθλημα μπάσκετ, το περίφημο ΝΒΑ, προεξόφλησε ως δεδομένη το δίκτυο ESPN:

Ο θρυλικός Φιλ Τζάκσον, ο προπονητής-γκουρού που οδήγησε τους Σικάγο Μπουλς και έπειτα τους Λος Αντζελες Λέικερς σε συνολικά 11 πρωταθλήματα, αναλαμβάνει πρόεδρος των Νιου Γιορκ Νικς με σκοπό να τους οδηγήσει, ύστερα από τέσσερις βασανιστικές δεκαετίες χρυσής μετριότητας, πίσω στην κορυφή.

Σύμφωνα με το ESPN απομένουν μόνο οι τελευταίες λεπτομέρειες για την ανακοίνωση της συμφωνίας του Φιλ Τζάκσον με τους Νικς.

«Ολα είναι σχεδόν έτοιμα. Απομένουν μόνο ορισμένες μικρές λεπτομέρειες που πρέπει να λυθούν αλλά οι Νικς είναι πεπεισμένοι ότι πρόκειται για κλεισμένη συμφωνία» ανέφερε στο ESPN πηγή που παρακολουθεί από κοντά τις συζητήσεις.

Μολονότι ως προπονητής ο Τζάκσον ταυτίστηκε με τους Μπουλς του Σικάγο, από τους κύριους αντιπάλους των Νικς της Νέας Υόρκης στην Ανατολική Περιφέρεια, παραμένει ένα σύμβολο για το νεοϋορκέζικο μπάσκετ: Ως παίκτης ήταν στην ομάδα των Νικς που κατέκτησε το τελευταίο πρωτάθλημα του ΝΒΑ στην ιστορία της, στο μακρινό 1973. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ