2014-03-13 10:26:08
Φωτογραφία για Η Κύπρος δεν στηρίζει τον Ευτύχιο Έλληνα
Παρά την εκπληκτική χρονιά που έκανε ο Ευτύχιος Έλληνας στο πρωτάθλημα GP3 η πολιτεία φαίνεται πως δεν συγκινείται αφού αρνείται να βοηθήσει οικονομικά τον Κύπριο οδηγό και να τον στηρίξει στην προσπάθεια που κάνει να ανυψώσει ακόμη περισσότερο την καριέρα του.

Συγκεκριμένα, ομάδες του GP2 που ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στο δυναμικό τους ζήτησαν από τον Ευτύχιο Έλληνα να καταβάλει μέρος του ποσού που απαιτείται για να λάβει μέρος στο πρωτάθλημα, ωστόσο ο νεαρός αδυνατεί να βρει τους οικονομικούς πόρους έτσι οι ομάδες του πρότειναν ακόμη και να αλλάξει υπηκοότητα, μετατρέποντας την σε βρεττανική. Η συμμετοχή του και μόνο κοστίζει 1.200.000 ευρώ. Ο Ευτύχιος Έλληνας ζητά από το κράτος στήριξη περίπου 700.000 ευρώ για να μπορεί να ανταπεξέλθει, και μόνο από το άκουσμα του ποσού, δεν φαίνεται να είναι κανείς διαθετειμένος να τον βοηθήσει!

Αυτή φαίνεται να είναι η εσχάτη λύση για τον οδηγό μας και αν συμβεί κάτι τέτοιο θα είναι τραγικό, αφού οι προοπτικές του είναι πολύ μεγάλες και η Κύπρος θα χάσει ένα από τα μεγαλύτερα της ταλέντα.

H απάντηση του Ευτύχιου Έλληνα για το αν θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα του GP2 πρέπει να δοθεί την επόμενη εβδομάδα...
balla.com.cy
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«ΦΑΡΑΩ» Ο... ΜΠΛΑΝΚΟ!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«ΦΑΡΑΩ» Ο... ΜΠΛΑΝΚΟ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ