2014-03-13 20:27:55
Φωτογραφία για ΣΑΜΠΑΤ : ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. ΑΛΛΑ...
Νίκη στο ερχόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θέλει ο Μπεν Σαμπάτ, όπως τόνισε στις δηλώσεις του μετά τη βράβευσή του για το καλύτερο γκολ της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Να συνεχίσει θετικά ο Πανθρακικός και κόντρα στο ερχόμενο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό είναι ο στόχος του Ασαέλ Μπεν Σαμπάτ, ο οποίος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το γκολ που πέτυχε, τονίζοντας πως είναι εξαιρετικά σπάνιο, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο που του έδωσε την τιμητική διάκριση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπεν Σαμπάτ μετά τη βράβευσή του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα αυτό το γκολ και βοήθησα την ομάδα μου να πάρει τους βαθμούς της νίκης. Οι πιθανότητες να το πετύχει κάποιος με αυτόν τον τρόπο είναι 1 στο 1.000.000 και έτυχε σε μένα. Πώς να είμαι χαρούμενος;

Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίχτες και τους προπονητές μου που από την πρώτη στιγμή με έκαναν να αισθανθώ άνετα στην Κομοτηνή
. Φυσικά θέλω να ευχαριστήσω και τους φιλάθλους που με τον δικό τους τρόπο βοήθησαν ώστε να αναδειχθεί το καλύτερο της αγωνιστικής με διαφορά μόλις 1% από αυτό του Τσάβες που ήταν εξίσου ωραίο. Είχα και την βοήθεια από φίλους μου στο Ισραήλ που ψήφισαν και αυτοί υπέρ μου. Είναι η πρώτη προσωπική διάκριση που έχω και θα ήθελα να την αφιερώσω στους γονείς μου και στην γυναίκα μου.»

Για την σημασία της νίκης επί του Εργοτέλη και την συνέχεια του πρωταθλήματος είπε: «Καταφέραμε με τους βαθμούς της νίκης επί του Εργοτέλη να “κλειδώσουμε” την παραμονή στην κατηγορία και πλέον κοιτάζουμε την συνέχεια και να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς και να παραμείνουμε στην 6η θέση της βαθμολογίας.»

Για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στον Ολυμπιακό είπε: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό που σε περίπτωση νίκης θα αναδειχθεί και μαθηματικά πρωταθλητής. Έχουμε δείξει ότι παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι και πάμε για την νίκη. Το ίδιο θα επιχειρήσουμε και στην αναμέτρηση του Σαββάτου και θα δείξει τι θα καταφέρουμε στο τέλος».

Ο παίκτης του Πανθρακικού βραβεύτηκε απ’ τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Οινοποιίας – Ποτοποιίας Θράκης, Βάϊο Κουδουμάκη, ο οποίος ανέφερε για την διάκριση σου Σαμπάτ:

«Είμαστε χαρούμενοι που το γκολ του Ασαέλ ανακηρύχτηκε το καλύτερο της αγωνιστικής και θα ήταν αδικία να μην συμβεί αυτό καθώς ήταν πανέμορφο τέρμα. Παράλληλα η χρησιμότητα του ήταν σπουδαία καθώς ο Πανθρακικός κατάφερε ουσιαστικά να παραμείνει στην κατηγορία και να μπορεί να κάνει τον προγραμματισμό του για την επόμενη χρονιά.Εμείς σαν επιχείρηση του Νομού Ροδόπης θα συνεχίζουμε να βρισκόμαστε δίπλα στο πλευρό του Πανθρακικού και εύχομαι σε όλους τους ποδοσφαιριστές και προπονητές πάνω από όλα υγεία».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ