2014-03-14 16:48:03
Φωτογραφία για ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΕΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΖΑΖΗΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ FINAL4 ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Δημαρχείο Καλαμάτας η συνέντευξη Τύπου για το Final 4 του Κυπέλλου, στο οποίο ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει το 15ο τρόπαιο της ιστορίας του.

Ο Θρύλος αντιμετωπίζει το Σάββατο τον ΠΑΟΚ (16:00, ΔΤ), με στόχο να περάσει στον τελικό της Κυριακής (19:30, ΔΤ) κόντρα στον νικητή του έτερου ημιτελικού ανάμεσα σε Κηφισιά και ΑΕΚ (19:15, ΔΤ).

Οι ερυθρόλευκοι εκπροσωπήθηκαν από τον Δημήτρη Καζάζη και τον Κώστα Χριστοφιδέλη, ενώ παρευρέθηκαν ακόμη ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Γιάτσης και ο αρχηγός Αινείας Τζελάτης, ο Κώστας Αρσενιάδης και ο Δημήτρης Νικολάκης από την Κηφισιά και ο Ακης Φλαούνας και ο Γιάννης Μαντέκας από την ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός χαρακτηρίστηκε ως φαβορί από όλους, ενώ οι ερυθρόλευκοι στάθηκαν στο γεγονός πως θα πρέπει να μοχθήσουν πολύ για υπερασπιστούν τον τίτλο που κατέκτησαν πέρσι στο Ρέθυμνο.

Παρών στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, ο αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ, Κωστής Ψαρουδάκης και το μέλος του ΔΣ της ομοσπονδίας και εκ της τοπικής διοργανώτριας αρχής, Κώστας Βλάσσης.


Πρώτος πήρε τον λόγο ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Χριστοφιδέλης, ο οποίος υπογράμμισε: «Ευχαριστούμε την Καλαμάτα για τη φιλοξενία. Χαιρόμαστε που είμαστε σε μία πόλη που, όπως ξέρουμε αγαπάει το βόλεϊ. Εχει βγάλει κατά καιρούς αθλητές που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στον χώρο. Ελπίζω να γίνει ένα όμορφο Final 4 να ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο και εύχομαι να γίνουν ωραία παιχνίδια μέσα σε αθλητικά πλαίσια χωρίς ακρότητες. Να ευχηθώ καλή επιτυχία στις υπόλοιπες ομάδες και ελπίζω να το πάρει ο Ολυμπιακός.

Για την προσωπική πρόκληση να συμπληρώσει εννέα Κύπελλα (έχει οκτώ) και να πιάσει στην κορυφή της σχετικής λίστας τον ρέκορντμαν, πάλαι ποτέ συμπαίκτη του, Γιώργο Ντράκοβιτς, επισήμανε: «Οι αθλητές, ξέρετε καλά κοιτούν τους ομαδικούς στόχους. Αν έρθουν οι ατομικοί, καλώς να έρθουν. Είναι μία επιβράβευσή της προσπάθειάς μας και είμαι ευχαριστημένος που έχω την ευκαιρία να διεκδικήσω αυτό το ρεκόρ».

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης, τόνισε: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την όμορφη Καλαμάτα για τη φιλοξενία, μην ξεχνάμε ότι έχει βγάλει πολλά παιδιά στον χώρο του βόλεϊ τα προηγούμενα χρόνια και εύχομαι να συνεχίσει την παράδοση. Είναι πολύ δυνατό το Final 4 Κυπέλλου, οι ομάδες είναι διψασμένες και πιστεύω ότι θα γίνουν πολύ δυνατά παιχνίδια.

Δίνοντας τα προγνωστικά του για τη διοργάνωση, ο Καζάζης είπε: «Ολες οι ομάδες έχουν το δικό τους κίνητρο, όπως και η δική μας και έχουν τους λόγους τους που πιστεύουν ότι θα κατακτήσουν το τρόπαιο. Είναι φυσιολογικό και για αυτό πιστεύω ότι θα είναι από τα πιο σκληρά Final 4».

Αναφορικά με την ομάδα που θα ήθελε να αντιμετωπίσει στον τελικό, ξεκαθάρισε: «Δεν έχουμε προτίμηση, από την άποψη ότι όλες οι ομάδες έχουν μεγάλο κίνητρο. Τον δικό τους λόγο. Η ΑΕΚ έκανε μία μεγάλη έκπληξη στο Λιγκ Καπ, η Κηφισιά είναι μία πολύ καλή ομάδα, βρίσκεται σε ένα Final 4, έχει κερδίσει όλες τις ομάδες και δεν έχει να φοβηθεί κάτι. Ο ΠΑΟΚ πολύ καλή ομάδα, έχει βρεθεί εκτός στόχων τετράδας και διεκδικεί αυτό που της απομένει. Θεωρώ ότι θα γίνουν πολύ καλά παιχνίδια».

Για το γεγονός ότι για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του ο Μενέλαος Κοκκινάκης συμπεριλήφθηκε σε αποστολή, ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» είπε: «Αν δεν προκύψει πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, θα είναι στη 12άδα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ