2014-03-16 22:42:35
Φωτογραφία για Πάτρα: Πάνω από 14 τόνοι τροφίμων δόθηκαν από το Κοινωνικό Παντοπωλείο και την Ιερά Μητρόπολη
Ο Κοινωνικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων πραγματοποίησε για άλλη μια φορά τη διανομή τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου με την συνεργασία της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών.

Η διανομή στους δικαιούχους διήρκησε περισσότερο από μια εβδομάδα και διανεμηθήκαν περισσότεροι από 14 τόνοι τροφίμων σε 1100 δικαιούχους και τις οικογένειές τους. Η διανομή έγινε παράλληλα και στις Δημοτικές Ενότητες Παραλίας και Βραχναιίκων.

Επιπλέον, λίγες μέρες νωρίτερα διανεμήθηκαν από τον Κοινωνικό Οργανισμό περισσότεροι από 18 τόνοι τροφίμων σε δικαιούχους του προγράμματος «Διανομή Τροφίμων σε άπορους» του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης που είχε υλοποιηθεί μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Οργανισμού.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο – Τράπεζα Τροφίμων εξυπηρετεί μεγάλο αριθμό συμπολιτών που βρίσκονται σε οικονομική αδυναμία, προσφέροντας σημαντικές ποσότητες τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.


Η πρόεδρος του ΚΟΔΗΠ Αναστασία Παπαντωνοπούλου με δήλωσή της ευχαριστεί θερμά όλους τους συμπολίτες καθώς και τις επιχειρήσεις και άλλους φορείς και ομάδες πολιτών που στηρίζουν διαρκώς το Κοινωνικό Παντοπωλείο – Τράπεζα Τροφίμων.

«Στις δύσκολες μέρες που περνάμε – αναφέρει η κα Παπαντωνοπούλου - είναι σημαντικό να αναπτύσσεται το αίσθημα της αλληλεγγύης και να νοιώθουμε τους πολίτες δίπλα στις όποιες προσπάθειες κάνουμε να στηρίζουμε οικογένειες που δεν έχουν τα βασικά πολύ συχνά για την επιβίωσή τους.

Ευχαριστούμε επίσης την Αντιδημαρχία Υποστήριξης Δημότη, Εθελοντισμού, Ισότητας των Φύλλων και Μεταναστών και ιδιαίτερα την ομάδα «Έψιλον» που πάντα βρίσκεται κοντά μας και μας στηρίζει.»
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ