2014-03-18 23:31:05
Φωτογραφία για Η Κόρτνεϊ Λοβ υποστηρίζει ότι «βρήκε» το... χαμένο Boeing!
Η χήρα του θρυλικού Κερτ Κομπέιν των Nirvana, η ηθοποιός και τραγουδίστρια Κόρτνεϊ Λοβ, υποστηρίζει ότι κατάφερε αυτό που αναζητούν όλοι αγωνιωδώς το τελευταίο δεκαήμερο Το χαμένο Boeing των Μαλαισιανών Αερογραμμών!

Αναρτώντας μια φωτογραφία σε Twitter και Facebook, στην οποία «υποδεικνύει» σημεία στη θάλασσα κοντά στο νησί Πουλάου Περάκ, υπογράφοντας με τα αρχικά της, η αμφιλεγόμενη καλλιτέχνις έγραψε:

«Δεν είμαι ειδικός, αλλά αυτό μοιάζει με ένα αεροπλάνο και μία πετρελαιοκηλίδα. Οι προσευχές μας συντροφεύουν τις οικογένειες των επιβατών της πτήσης ΜΗ370 και (η φωτογραφία αυτή) είναι ένα μίλι μακριά από το Πουλάου Περάκ, όπου το εντόπισαν για τελευταία φορά 5°39'08.5″N 98°50'38.0″E. Αλλά, πάλι, τι ξέρω εγώ;».

Πρόκειται για μία φωτογραφία η οποία προέρχεται από το tomnod.com, μια ιστοσελίδα που επιτρέπει στους χρήστες να εντοπίζουν αντικείμενα ή ανθρώπους από εικόνες από δορυφόρο.


Σε αυτήν, η Κόρτνεϊ Λοβ «σημειώνει» με κόκκινα βελάκια ίχνη από πετρέλαιο και ένα σχήμα αεροπλάνου που υποτίθεται πως φαίνεται κάτω από το νερό.

Πάντως, λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης, ειδικοί ασχολήθηκαν με τη «θεωρία» της, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι τίποτα στη συγκεκριμένη φωτογραφία δεν υποδηλώνει την ύπαρξη ενός αεροσκάφους.

Για την ιστορία θυμίζουμε ότι η «διάσημη χήρα» Κόρτνεϊ Λοβ, τα τελευταία πολλά χρόνια απασχολεί περισσότερο με τις αυτοκαταστροφικές της τάσεις και τις περιπέτειες της με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, παρά με κάθε άλλη δραστηριότητά της. Περιπέτειες που μάλιστα της στοίχισαν και την επιμέλεια της κόρης της Φράνσις Μπιν...
imerisia.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ