2012-04-20 09:37:08
Φωτογραφία για Ένταση στο ξενοδοχείο της Μπαρτσελόνα
Ο Λιονέλ Μέσι και ο Ντάνι Άλβες, πρωταγωνίστησαν σε επεισόδιο με Άγγλους οπαδούς, το οποίο διαδραματίστηκε στο ξενοδοχείο που διέμενε η Μπαρτσελόνα, πριν τον ημιτελικό με την Τσέλσι. Συγκεκριμένα, τρεις νεαροί Άγγλοι οπαδοί, που διέμεναν στο ίδιο ξενοδοχείο με τους «μπλαουγκράνα», ζήτησαν από τον Λιονέλ Μέσι να τους υπογράψει αυτόγραφα, με τον Αργεντίνο σούπερ σταρ να ανταποκρίνεται θετικά στην επιθυμία τους.

Ο Ντάνι Άλβες, ωστόσο είχε διαφορετική άποψη. Ο βραζιλιανός αμυντικός παρενέβη και ξεκίνησε να βρίζει στα ισπανικά τους τρεις νεαρούς, οι οποίοι στην συνέχεια αποχώρησαν.

Το περιστατικό δεν είχε τελειώσει εκεί, καθώς οι τρεις Άγγλοι, Τζέιμς Μαρκ Γουότ (19 ετών), Ράιαν Χιλ (18 ετών) και Στιβ Κάραθερς (21 ετών), κλήθηκαν στην ρεσεψιόν του ξενοδοχείου, όπου βρισκόταν η αστυνομία μετά από αίτημα της Μπαρτσελόνα. Οι αστυνομικοί αφού διαπίστωσαν πως δεν υπήρχε κάποια παράβαση δεν προχώρησαν σε συλλήψεις.

Ο Τζέιμς Μαρκ Γουότ, δήλωσε στην «Sun»: «Το περιστατικό ήταν απίστευτο. Έχασα κάθε σεβασμό προς την Μπαρτσελόνα μετά από αυτό».

pamesports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ψήφος Ευθύνης
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ψήφος Ευθύνης
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ