2014-03-22 23:04:20
Φωτογραφία για ΠΑΣΟΚ  - Τα βροντερά «όχι» των «παπανδρεϊκών» δείχνουν την επόμενη μέρα...!!!
Γράφει η Άρτεμις Παραδείσου  

Κλιμακώνεται η κόντρα στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ με τους παπανδρεϊκούς να δείχνουν από τώρα τις προθέσεις τους αρνούμενοι να ενταχθούν ως υποψήφιοι στο ευρωψηφοδέλτιο της «Ελιάς». 

Ο Παύλος Γερουλάνος αρνήθηκε την κάθοδό του, όταν τού έγινε κρούση από την Χαριλάου Τρικούπη υπενθυμίζοντας την έντονη διαφωνία του με την «Ελιά» και τον τρόπο με τον οποίο το συγκεκριμένο σχήμα συγκροτήθηκε. 

Ο πρώην υπουργός δεν είναι ένα τυχαίο πρόσωπο, καθώς εξακολουθεί να διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Γιώργο Παπανδρέου, μάλιστα τού έχει μείνει η ταμπέλα του κηπουρού από την περίοδο της διακυβέρνησης ΓΑΠ και στην παρούσα φάση φαίνεται πως όσα λέει δημοσίως εκφράζουν και τον πρώην πρωθυπουργό. 

Επίσης, ο Γιώργος Πεταλωτής ενώ μέχρι πρότινος εμφανιζόταν πρόθυμος να συμμετάσχει στο ευρωψηφοδέλτιο απάντησε αρνητικά στον Ευάγγελο Βενιζέλο, απόφαση η οποία δεν είναι άσχετη με τα μηνύματα που έπιασε από το παπανδρεϊκό περιβάλλον. 


Επίσης μέσα στην δική του την ομάδα, δηλαδή την Κίνηση των 11 υπήρχαν αντιρρήσεις για την κάθοδο Πεταλωτή καθώς στο εσωτερικό της υπάρχουν και τα πιο σκληρά στελέχη που υποστηρίζουν την ευθεία σύγκρουση με το ΠΑΣΟΚ του κ. Βενιζέλου. 

Η εικόνα που διαμορφώνεται μετά και τα βροντερά όχι των παπανδρεϊκών δείχνει πως μετά τις ευρωεκλογές θα επισημοποιηθεί ο πόλεμος μεταξύ των δύο πλευρών. Στόχος του Παπανδρέου είναι να μην επιτρέψει την διάλυση του ΠΑΣΟΚ και να προχωρήσει σε κινήσεις που θα εξασφαλίσουν την επιβίωση του κόμματος προκειμένου σταδιακά ο χώρος να ανασυνταχθεί στα πόδια του. 

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι οι παπανδρεϊκοί θα επιδιώξουν την αλλαγή ή ακόμη και ανατροπή του Ευάγγελου Βενιζέλου ο οποίος ωστόσο έχει πει στους συνεργάτες του ότι θα δώσει μάχη και δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να θέσει θέμα ηγεσίας. Στόχος του είναι να παραμείνει στο τιμόνι του ΠΑΣΟΚ τουλάχιστον ως τις εθνικές εκλογές και κυρίως να μην επιτρέψει στον Γ. Παπανδρέου να επιστρέψει στην κεντρική πολιτική σκηνή.  

Εξ αυτού του λόγου δεν φαίνεται να διαφωνεί με τις προτάσεις συμβούλων του να διαφοροποιηθεί ακόμη και από τον Σαμαρά κάνοντας την ηρωική έξοδο από την κυβέρνηση για την σωτηρία του ΠΑΣΟΚ και την δική του.

Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr/post/335556/ta-brontera-oxi-twn-papandre-kwn-deixnoyn-thn-epomenh-mera-sto-pasok#ixzz2wjAfgmL7
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ